|

Zuhal Topal ve Seda Sayan'ın davasında suçlu ortaya çıktı

Zuhal Topal'ın, sunduğu izdivaç programında geçtiğimiz yıl yaşanan 'Zekeriya Atak olayı' nedeniyle Seda Sayan ve Erkan Çelik’le karşı karşıya geldikleri davada suça azmettirenin Çelik olduğu ortaya çıktı.

Yeni Şafak
11:00 - 10/10/2017 الثلاثاء
Güncelleme: 11:25 - 10/10/2017 الثلاثاء
Diğer
Seda Sayan-Zekeriya Atak- Zuhal Topal
Seda Sayan-Zekeriya Atak- Zuhal Topal
Zuhal Topal’la İzdivaç programına geçen yıl katılan damat adayı Zekeriya Atak, dans eden gelin adayına ve sunucu Zuhal Topal’a “Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız” diyerek canlı yayını terk etmişti. Atak daha sonra yaptığı açıklamada, “O programda olay çıkarmam için
Seda Sayan
’ın nişanlısı Erkan Çelik bana 4 bin 350 TL ödedi” demişti. Sayan ise bu iddiaya, “Zekeriya’yı bize karşı kim kışkırttıysa adalet önünde hesap verecek” yanıtını vermişti.
  • Karşılıklı açılan davalar sonrası mahkemeden karar çıktı. Erkan Çelik’in, Topal ve Saygıner’e iftira attığı, Zekeriya Atak’ı suç işlemeye azmettirdiği ispatlandı.
Telefon görüşmeleri ortaya çıktı

Topal ile Saygıner’in avukatı Leman Özkan, “Şüpheli Erkan Çelik’in; Zekeriya Atak ile suç tarihinden önce yaptığı telefon görüşmeleri, emniyette ifade sırasında birlikte bulunmaları, müştekinin savcılıkta alınan ifadesinde Erkan Çelik ile ilgili anlatımları birlikte değerlendirildiğinde Zekeriya Atak’ı suç işlemeye azmettirdiği anlaşılmıştır. Savcılık tarafından Asliye Ceza Mahkemesi’nde suça azmettirmekten dava açılmıştır” dedi.



#Seda Sayan
#Zuhal topal
#Erkan çelik
٪d سنوات قبل