|

Zümrüdüanka Ödülleri sahiplerini buldu

Yeşilay tarafından, Yeşilay Haftası kapsamında, "bağımlılıklardan uzak, sağlıklı yaşamı" misyon edinen, söz ve eylemleriyle bu mücadeleye destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara verilen "Zümrüdüanka Ödülleri", Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle sahiplerini buldu. Ödül Töreni'nde medya ödülüne TVNET Sağlık Raporu programı sunucusu Ayşenur Asuman Uğur layık görüldü.

Yeni Şafak
10:17 - 5/03/2016 Cumartesi
Güncelleme: 08:25 - 5/03/2016 Cumartesi
AA

Yeşilay tarafından, Yeşilay Haftası kapsamında, "bağımlılıklardan uzak, sağlıklı yaşamı" misyon edinen, söz ve eylemleriyle bu mücadeleye destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara verilen "Zümrüdüanka Ödülleri", Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle sahiplerini buldu.



Ödüller sahiplerini buldu


Törende, kültür sanat dünyasından spora, akademiden siyasete, medyadan sosyal sorumluluk projeleri alanına kadar toplam 9 kişi ve kuruma "En Yeşilaycı" unvanıyla ödülleri, Yeşilay Genel Başkanı Öztürk ve Yeşilay Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İhsan Karaman tarafından takdim edildi.



Spor dalında milli basketbolcu Semih Erden'e, siyasette İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'a, sosyal sorumlulukta e-bebek'e, medyada TVNET Sağlık Raporu programı sunucusu Ayşenur Asuman Uğur'a, uluslararası dayanışma ödülünde BM Uyuşturucu ve Suç Ofisi'nin Uyuşturucu Önleme ve Sağlık Birimi Başkanı Gilberto Gerra'ya, akademide Prof. Dr. Recep Erol Sezer'e, sanatta 'Son Çıkış' dizisi adına oyuncu Deniz Barut'a, özel ödül dalında Diyanet İşleri Başkanlığı adına Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e ve Turkuvaz Medya adına Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'a "En Yeşilaycı" ödülleri verildi.






Törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 16 Türk devletinin tarih sürecinde kullandıkları motiflerin bir araya getirilmesinden oluşan ve üzerinde Türk bayrağı bulunan tablo hediye edildi.



Törenin sonunda, ödül alanlar ve protokol üyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la hatıra fotoğrafı çektirdi.



Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen törene, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin'in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

#Cemal Reşit Rey
#Mücahit Öztürk
#Yeşilay
8 yıl önce