|

Sigarasını röportaj yapmak isteyen muhabirin yanağında söndürdü

Avustralya'da babasını öldüren bir zanlıya yardım etmekle suçlanan bir kadınla röportaj yapmak isteyen bir muhabir, kadının skandal hareketine maruz kaldı. Mikrofonu uzatan muhabire, sigarasıyla cevap veren kadın, sigarasını muhabirin yanağında söndürdü.

Yeni Şafak
16:42 - 8/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 13:48 - 8/06/2015 Pazartesi
Diğer
Gündem
Gündem

Bir cinayete yardım ve yataklıkla suçlanan kadın kendisiyle röportaj yapmaya çalışan muhabirin yüzünde sigara söndürdü. Olay Avustralya'da yayınlanan ve çeşitli cinayetleri aydınlatmaya çalışan bir program olan 'Nine Network'te gerçekleşti.



Programın muhabiri babasını bıçaklayarak öldürmekten dolayı yargılanan Stevee Lee Kennedy'e yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen bir kadınla röportaj yapmaya çalıştı. Mahkeme çıkışı kadını yakalayan muhabir sorularını yöneltip mikrafonu kadına doğrulttuğunda hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Kadın elindeki sigarayı muhabirin yanağında söndürdü.



Şaşırarak yanağını tutan muhabir kadından uzaklaştı. Alex Bernhard adındaki muhabir, "Böyle bir olay yaşamayı beklemiyordum, ben sadece işimi yapıyorum" diye konuştu. Dava Caboolture Mahkemesi'nde devam ediyor.


#avustralya
#avustralya skandal hareket
#sigarasını muhabirin yüzünde söndürdü
9 yıl önce