|

Hobi Bahçeleri ve Ahşap Evlere Talep Artışı

Şehir hayatının gürültüsü, kalabalığı ve stresinden kurtulmak için son yıllarda alternatif yöntem hobi bahçeleri veya bağ evleri dir. Eskiden insanlar denize sıfır yazlık hayalini kurarken son yıllarda bunun yanında yeşilliklerin içinde bağ evleri, hobi bahçeleri kısacası doğal yapılar olan ahşap ev ve ağaç, bitki, yeşilin hayalini kurar oldular. Hatta hayalden öteye bu konuda ciddi bir talep olduğu görülüyor.

Yeni Şafak ve
13:20 - 14/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:50 - 15/12/2017 Cuma
Diğer
ahşap ev
ahşap ev
Hobi Bahçeleri ve Ahşap Evlere Talep Artışı
Şehir hayatının gürültüsü, kalabalığı ve stresinden kurtulmak için son yıllarda alternatif yöntem hobi bahçeleri veya bağ evleri dir. Eskiden insanlar denize sıfır yazlık hayalini kurarken son yıllarda bunun yanında yeşilliklerin içinde bağ evleri, hobi bahçeleri kısacası doğal yapılar olan
ahşap ev
ve ağaç, bitki, yeşilin hayalini kurar oldular. Hatta hayalden öteye bu konuda ciddi bir talep olduğu görülüyor.
Özellikle İzmir ve çevresinde, kırsal alanlarda bu tür yapılanmalar artıştır. Herkesi hayali haftasonları şehrin gürültüsünden uzaklaşıp sakin birkaç gün geçirmektir. Şehir merkezine de yakın olması sebebi ile her haftasonu rahatlıkla gidilebilir.
bahçeleri için vazgeçilmezdir ancak bunun yanında kamelya veya piknik masası ile çevreyi daha kullanışlı hale getirmekte yoğun taleplerden biridir.
Çetin Orman Ürünleri,
için oldukça başarılı hizmetler vermektedir. Özellikle bahar aylarında siparişlerin çok arttığını belirten firma yetkilileri yaz aylarında insanların doğal ortamlarda vakit geçirmek istediklerini belirtmişlerdir. Kamelyanın yanı sıra da
imalatının da çok az firma tarafından karşılandığını vurgulayan firma yetkilileri kendi bünyelerinde özellikle sadece kamelya ve piknik masası imaları için ustaların olduğunu söylemişlerdir. Çetin Orman Ürünleri ürünleri ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
www.cetinormanurunleri.com

Dileriz bu tür ihtiyaçları insanlarımız daha fazla gündeme getirir ve aslında olması gereken durumun, yaşadığımız alanların yeşil ve doğal olması için çaba harcamayı deneriz. Kırsal alanlara kaçmaktansa şehir merkezlerini daha yaşanılabilir kılabiliriz ve insan sağlığını tehdit eden ne varsa ortadan kaldırırız. Çünkü yapılan araştırmalara göre beton, gri, siyah renklerin ağırlıkta olduğu ortamlarda insan psikolojisi de olumsuz etkilendiği ortaya çıkmış.

#ahşap
#ahşap ev
#Çetin Orman Ürünleri
6 yıl önce
default-profile-img