|

Hoffenheim Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda, maç şifresiz mi?

Hoffenheim Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda, maç şifresiz mi yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan başlıyor. Temsilcimiz Başakşehir Alman ekibi Hoffenheim'a konuk oluyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağını ve karşılaşma öncesindeki son gelişmeleri haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:19 - 18/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 18:47 - 18/10/2017 Çarşamba
IHA
Hoffenheim Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda, maç şifresiz mi?
Hoffenheim Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda, maç şifresiz mi?
Hoffenheim Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda?
UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında Alman ekibi Hoffenheim ile Medipol Başakşehir karşılaşacak. Grupta 1 puanı bulunan
Başakşehir
'de hedef mutlak galibiyet. 19 Ekim Perşembe akşamı saat 22.05'te başlayacak mücadele Tivibu Spor2 kanalından şifreli olarak ekranlara gelecek. İşte maç öncesin son gelişmeler.
Başakşehir Almanya'da çiçeklerle karşılandı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Alman ekibi Hoffenheim ile yarın deplasmanda mücadele edecek olan Medipol Başakşehir, Frankfurt Havaalanı’nda taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılandı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında yarın saat 22.05’te Alman ekibi Hoffenheim’a konuk olacak olan Medipol Başakşehir, Almanya’ya geldi. Turuncu-lacivertli ekibi Frankfurt Havaalanı’nda Türk iş adamları ve taraftarlar karşıladı. Rhein-Main Bölgesi Türk-Alman İşadamları Derneği Başkanı Turgut Sezgin ve Onursal Başkanı Mehmet Kocagöl, Türk Hava Yolları Müdürü Muhammet Ensar Karabulut, Sunexpress Havayolları Genel Müdürü Alper Özer ve taraftarlar kafileyi çiçeklerle karşılarken, taraftarlar havaalanında futbolculardan imza aldı. Başakşehir, Frankfrut’tan otobüsle Heidelberg şehrine hareket etti.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda mücadele eden İstanbul ekibi, grupta 1 puan ile üçüncü sırada bulunuyor.

Medipol Başakşehir, Hoffenheim deplasmanında

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. haftasında deplasmanda Alman ekibi Hoffenheim ile karşılaşacak. Turuncu-lacivertliler, Almanya’da gruptaki ilk 3 puanını almak için sahaya çıkacak.UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında Medipol Başakşehir, yarın TSİ 22.05’te Rhein Neckar Arena’da Alman ekibi Hoffenheim ile karşı karşıya gelecek. Ligde geride kalan iki haftada Başakşehir, 1 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Puansız Hoffenheim ise son sırada yer alıyor.Hedef ilk galibiyetTuruncu-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında sahasında Bulgar ekibi Ludogorets ile golsüz berabere kalırken, ikinci maçta da Portekiz deplasmanında Braga’ya 2-1 kaybetti.


Medipol Başakşehir, Hoffenheim’ı mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor.Bundesliga’da 4. sıradaHoffenheim, Bundesliga’da geride kalan 8 haftada zirve yarışından uzak değil. Alman ekibi, bu 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 15 puanla 4. sırada yer alıyor.

Hoffenheim, rakip fileleri 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü.Emre Belözoğlu kadroda yer almadıSüper Lig’in 8. haftada evinde oynadığı Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan deneyimli futbolcu Emre Belözoğlu, Başakşehir’in Almanya kadrosunda yer almadı. Kadroda ayrıca sakatlıkları devam eden Egemen Korkmaz ile Aurelien Chedjou da bulunmadı.İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Rusya Futbol Federasyonu’ndan Aleksey Eskov yönetecek. Eskov’un yardımcılıklarını ise Dmitriy Mosyakin ve Igor Demeshko yapacak.


#Hoffenheim
#Medipol Başakşehir
#UEFA Avrupa Ligi
#C Grubu
#maç hangi kanalda
#maç saat kaçta
6 yıl önce
default-profile-img