|

Hotmail oturum açma ve mail kontrol işlemleri! 2017 Hotmail

Hotmail oturum açmak veya maillerinizi kontrol etmek istiyorsanız haberimizde bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz. Haftanın en yoğun günlerinden biri olan Pazartesi günlerinde mailler oldukça fazla merak ediliyor. Sizlere de sunacağımız bağlantılar üzerinden sizler de 2017 Hotmail adresinizde oturum açabileceksiniz.

Yeni Şafak
09:57 - 20/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:59 - 20/02/2017 Pazartesi
Diğer
Hotmail giriş ve oturum açma
Hotmail giriş ve oturum açma

Hotmail üzerinden oturum açmak ve mailleri kontrol etmek oldukça basittir. Çalışanlar için en yoğun günlerden biri olan Pazartesi gününde mailleri kontrol etmek isteyenler haberimizde bulunan bağlantıları inceleyebilir. Sizler de 2017 Hotmail sayfasına giriş yapabilir ve iş maillerinizi detaylıca inceleyebilirsiniz.







Açılan sayfa üzerinden daha önceden almış olduğunuz kullanıcı adı veya şifrenizle giriş yapınız. Daha sonra profilinize ait bilgileri düzenleyebilir ve özelleştirebilirsiniz.




Hotmail üzerinde neler yapabilirsiniz?


Hotmail üzerinden;



Tema renk ayarları



Mail okuma ayarları



Skype ayarları



MSN haberlerine ulaşma



Klasör özelliği



Aynı ekran üzerinde ekranı ikiye bölerek mailleri okuyabilirsiniz.



MSN'in kapatılmasıyla birlikte Skype kullanımı oldukça fazla artmaya başladı. Skype ise aynı zamanda Hotmail paneli üzerinden yönetilebiliyor. Kullanıcılar Hotmail'e giriş yaptıktan sonra Skype hesabıyla oturum açabilir ve oturumlarını gerçekleştirebilir.



Skype uygulamasında olduğu gibi kişi ekleyebilir, grup konuşması yapabilir ve görüntülü konuşma gerçekleştirebilir. Ancak görüntülü konuşma için tarayıcınıza bir eklenti eklemeniz gerekebilir.



Hotmail'i farklı kılan en büyük özellik şüphesiz ki mail süpürme olayıdır. Mail süpürme özelliği ile istenmeyen bir mailden gelen tüm mailleri tek seferde silebilirsiniz.



Örneğin, bir A kişisinden gelen mailleri istemiyorum diyelim. Bu kişiden gelmiş 50 tane mailimiz bulunsun. Mail süpürme olayıyla birlikte A kişisinden gelen tüm mailleri tek tıkla silebilirsiniz.



Hotmail'in bize sunduğu böyle güzel özellikler de bulunmaktadır. Aynı zamanda Hotmail'i tüm Android ve iOS cihazlar üzerinden de kullanabilirsiniz.



#Hotmail
#Hotmail giriş
#Oturum açma
7 yıl önce