|

İDO ve BUDO'dan lodos nedeniyle sefer iptalleri! İptal edilen seferler

İDO ve BUDO lodos nedeniyle bugünkü bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) tarafından iptal edilen seferleri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:50 - 24/02/2017 Cuma
Güncelleme: 17:55 - 24/02/2017 Cuma
DHA
İDO ve BUDO'dan lodos nedeniyle sefer iptalleri
İDO ve BUDO'dan lodos nedeniyle sefer iptalleri

İDO ve BUDO lodos nedeniyle bugünkü bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu. İptal edilen seferlerin listesini ve tüm detaylarını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İşte İDO ve BUDO'da iptal edilen seferler.



İDO'nun iptal ettiği seferler şöyle:

16.00 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü


16.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü


17.00 Kartal-Tuzla-Yalova Deniz Otobüsü


17:30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü


18.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü


18.30 Yalova-Tuzla-Kartal-Bostancı Deniz Otobüsü


18.45 Bostancı - Yenikapı - Bandirma Deniz Otobüsü


19.10 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü


19.30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü


19.40 Kadikoy-Yenikapi-Armutlu Tk.-Armutlu Deniz Otobüsü



BUDO'nun iptal ettiği seferler ise şöyle:

15.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)


16.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)


16.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Büyükçekmece)


17.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)


18.00 tarihindeki (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)


19.00 İstanbul (Büyükçekmece) - Bursa (Mudanya)


19.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)


19.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)


21.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)


21.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)



İDO araba vapur hatlarında yeni tarife ve indirim uygulaması başlattı -

İDO ile Körfez geçişi haftasonları gidiş-geliş 70 TLİDO Eskihisar-Topçular hattında haftasonları gidiş-geliş ücretini 70 TL'ye düşürürken, Sirkeci-Harem araba vapuru hattında ise yeni tarifeye geçti.



Körfez geçişinde 1 Ocak 2017'de geçiş ücretinde yüzde 25 indirim yapan İDO, aynı hatta bu kez hafta sonu uygulaması başlattı. Eskihisar-Topçular araba vapuru hattı, hafta sonları gidiş-geliş 70 TL'ye indirildi. Otomobil, jeep ve minivan tipi araçlar için geçerli olan hafta sonu uygulaması, 22 Şubat 2017'den itibaren Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerini kapsayan gidiş-geliş seyahatlerde geçerli olacak. Yolcular, yeni fiyat tarifesi üzerinden gidiş-geliş biletlerini Eskihisar-Topçular araba vapuru gişelerinden temin edebilecek. Aynı araç tipleri için tek yön araç geçiş ücreti 45 TL olarak uygulanmaya devam edecek.



İDO, Harem-Sirkeci hattında gece-gündüz çalışıyorİDO, Sirkeci-Harem araba vapuru hattında da değişikliğe giderek hizmet süresini uzattı. Pazartesiden Cumartesi'ye 05.30 -22.30 Pazar günleri 07.00 – 21.30 saatleri arasında sefer yapan Sirkeci-Harem hattında sefer sayıları artırılarak; Pazartesiden Cumartesi'ye 05:00'ten 24:00'e kadar, Pazar günleri 05:00'ten 22:30'a kadar uzatıldı. Misafirlerine her zaman keyifli, konforlu, güvenli ve avantajlı fiyatlarla yolculuk deneyimi yaşatan İDO, Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem arasında 3 ayrı tipte 18 araba vapuru ile hizmet veriyor.



BUDO'da e-Bilet uygulaması 29 Şubat'tan itibaren,

Budo yolcuları tüm satış kanallarından aldıkları e-biletleri, Budomatik'lerden bastırarak ya da herhangi bir yazıcıdan çıktı üreterek kullanabilecek, mobil telefonları aracılığıyla basılı bir bilete ihtiyaç duymadan QR koduyla BUDO seyahatlerini gerçekleştirecekler. Burulaş, Nisan 2014'te e-Fatura ve Ocak 2015'te de e-deftere geçmiş, e-bilet için de Ağustos 2015'te e-dönüşümün son bileşeni olan elektronik bilet uygulamasını başlatmıştı. Ulaşım şirketleri arasında e-bilet projesi ile bu konuda AR-GE çalışmalarına öncülük eden ve sektörde aynı alanlarda faaliyet gösteren bir çok şirketi e-dönüşüm konusunda cesaretlendiren Burulaş, son aşamaya getirilen projeyi, 29 Şubat'ta hizmete alıyor. Tüm bu teknolojik imkânlardan, havacılık yolcularını da yararlandırmak için, teknik hazırlıkları tamamlanan havacılık sisteminde de kısa bir süre sonra e-bilete geçilecek. Ulaşım sektöründe, sunulan hizmete getirilen yeniliklerle, her zaman lider olan Burulaş dijital dünyanın ilklerine de imza atmaktan gurur duyuyor. E-bilet'e geçişle birlikte, yolcular aldıkları biletleri, kendi yazıcılarından diledikleri zaman ve sayıda yazdırabilecekler. Yolcularımız e-bilet nüshalarına istedikleri yerden ulaşarak zamandan tasarruf sağlayacak. Kayıp ve benzeri durumlarda yolcuları zora sokan prosedürler sona erecek. Mobil cihazları aracılığıyla görüntüleyebilecekleri QR kodları turnikelerde okutarak geçiş sağlayabilecek böylelikle zamandan tasarruf sağlarken, kâğıt kullanımını azaltarak doğaya katkı sağlamış olacak. Yolcular, tüm satış kanallarından; gişe, acente, budo.burulas.com.tr, mobil uygulama, Çağrı Merkezi ve BudoPHONE'lardan aldıkları e-biletleri kendi bilgisayarlarından, gişelerden veya terminallerdeki BUDOMATİK'lerden bastırabilecekler. Mobil telefonları aracılığıyla BUDO terminallerinden geçiş sağlayarak hızlı, pratik ve çevreci seyahatin ayrıcalığını yaşayacaklar.


#İDO
#BUDO
#İptal edilen seferler
#lodos
#deniz otobüsleri
7 yıl önce