|

İlgi çekici ve güzel Cuma mesajları! Resimli Cuma mesajlar- Galeri haber

İlgi çekici ve güzel Cuma mesajlarını sizler için bu hafta da hazırladık. Mübarek Ramazan ayında sevdiklerinize en güzel mesajları göndererek onlardan dua isteyebilirsiniz. İşte foto galeri halinde resimli Cuma mesajları.

Yeni Şafak
09:19 - 23/06/2017 Cuma
Güncelleme: 09:26 - 23/06/2017 Cuma
Diğer
İlgi çekici ve güzel Cuma mesajları
İlgi çekici ve güzel Cuma mesajları
Foto galeri olarak sizlere en güzel resimli
Cuma mesajları
nı sunuyoruz. İster cep telefonlarınızdan isterseniz de sosyal medya aracılığı ile en güzel mesajlara ulaşabileceksiniz. Mübarek Ramazan ayında edeceğiz dualarda sevdiklerinize de yer verebilir ve onlardan da dua isteyebilirsiniz. Bunun en güzel yöntemi ise güzel bir
Cuma mesajı
göndermek. Telefonlarınızdan seçtiğiniz bir mesajı tüm sevdiklerinize gönderebilirsiniz. İster resimli isterseniz de metin halinde paylaşım yapabilirsiniz. Aşağıdaki foto galeriden en güzel
resimli Cuma mesajları
na ulaşabileceksiniz.

Allah'ım... Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat... Hayırlı Cumalar...

"Sen af yolunu tut, iyiliği emret, cahillerden yüz çevir."(A'raf,7/199) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun.

Rabbim Üzüntülerimizi anlık, Sevinçlerimizi ömürlük, Dualarımızı tez zamanda kabul eyle. Amin! Hayırlı cumalar..

Şükür etmedikten sonra Dünyaları yesen ne fayda! ŞÜKÜR'le başladıktan sonra; bir kuru ekmek değmez mi Dünya'lara.. (Şems) Hayırlı cumalar.

Cuma namazı saflarda BİR olan bedenler misali, gönüllerin de Efendimizin(sav) Sancağı altında bir olmasını dileklerimle Hayırlı Cumalar.


"...Yeryüzünde fesat isteyip durma, çünkü Allah fesat peşinde koşanları sevmez." (Kasas 77) Hayırlı Cumalar.

Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğimle. Hâyırlı Cumalar.

Allah'ım dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet. Amin! Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah'ım! İmanlı bir ömür, bereketli kazanç, sağlıklı bir beden, salih bir eş, hayırlı evlat, güzel ahlak, iyi komşu nasip et. Hayırlı Cumalar.

Allɑh'ım! Dillere destan, gönüllere ilaç rɑhmetin ile merhametini dileniyor ve bizleri insan olarak haşretmeni istiyoruz. Hayırlı nurlu cumalar.

Güneş kadar parlak, kalbiniz melekler kadar temiz, yolunuz okyanuslar kadar açık olsun güzel kalplerinizde güzellikler, sevgiler bol olsun. Her nefes alışınız sağlık, mutluluk sevgi huzur dolu olsun. Hayırlı Cumalar.

Cuma'dır kuldan Rabbi'ne arzları ulaştıran, Cuma'dır tevbe kapılarını açtıran ve Cuma'da öyle bir vakit vardır ki kulu Rabbi'ne yaklaştıran... O vakte vâkıf olabilme duası ile .... Cumamız hayırlı ve Mübarek olsun...( Amin )

Sana kul olmayan, kula kul olur. Sana kul olmayan, nefsine köle olur. Rabbim! bizi Sen'den uzak ve gafil eyleme!” Amin… Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibâdet usûllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zîrâ, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen”sin.” (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile … Hayırlı Cumalar Dua ie…



#Cuma
#Cuma mesajları
#Resimli Cuma mesajları
7 yıl önce