|

Instagram canlı yayın özelliğini başlattı!

Instagram canlı yayın özelliğini devreye soktu. Türkiye'de de milyonlarca üyesi olan Instagram uygulaması canlı yayın özelliği ile kullanıcıların karşısına çıktı. Instagram live özelliği hakkındaki tüm detayları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
22:42 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 23:15 - 24/01/2017 Salı
Diğer

Instagram canlı yayın özelliği resmen başladı. Akıllı telefonların en fazla kullanılan uygulamalarından biri olan Instagram'a yeni bir özellik daha eklendi. Instagram Live özelliği ile tüm kullanıcılar kolayca canlı yayın yapabiliyor. Instagram'ın bu özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz.



Instagram'ın canlı yayın video özelliğinin Türkiye'de kullanıma açılmasıyla bir çok kişi canlı yayın yapmaya başladı. Özellikle de ünlü isimler ve takipçi sayısı fazla olan kişiler yeni özelliği hemen kullanmaya başladılar.



Instagram Live/Canlı yayın özelliğini kullanmaya başlamak için Instagram'ın 10.0 sürümü ve üstüne güncellenmiş olması gerekiyor.



Facebook'tan sonra Instagram'da da canlı yayın başladı


Facebook Live'dan sonra şimdi de Intagram Live videolarıCanlı yayınlar aynı zamanda keşfet sekmesinde, kullanıcıyı takip etmeyen diğer kullanıcılara da görünüyor.



Intagram ayrıca, Direct Mesaj üzerinden silinebilen fotoğrafları da hayata geçirdi. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, onları takip eden diğer kullanıcılara dilediği zaman silinebilen fotoğraflar gönderebilecek.



Eğer fotoğrafı alan kişi ekran görüntüsü almaya kalkarsa, fotoğraf sahibine bilgi gidecek. Ayrıca kullanıcıya video gönderildiyse ve video tekrar izlenirse yine video sahibine bilgi ulaşacak.




#Instagram
#Canlı yayın
#Instagram canlı yayın
#Instagram live
7 yıl önce