|

iPad Pro 2 özellikleri ve fiyatı ne kadar? iPad Pro 2 ne zaman çıkacak?

iPad Pro 2 özelliklerini, fiyatını ve ilk görüntülerini haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. Apple'ın yeni cihazı iPad Pro 2'nin ne zaman çıkacağını merak edenler buradan tüm detaylara ulaşabilirler. Bir çok yönü ile kullanıcıların işlemlerini kolayca yapabilmesini sağlayan yeni ipad pro 2 hakkındaki son gelişmeleri yazımızın devamından inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
19:58 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 17:09 - 25/07/2016 Pazartesi
Diğer
iPad Pro 2

teknik özellikleri neler? fiyatı ne kadar olacak vene zaman çıkacak? gibi soruların yanıtını sizler için araştırdık ve haberimizde paylaşıyoruz. Son zamanlarda çıkardığı ürünler ile teknoloji piyasasında büyük yer edinen Apple'ın yeni modeli olacak iPad Pro 2'nin Eylül ayında yapılacak tanıtım ile görücüye çıkmış olacak. iPad Pro 2 özelliklerini ve diğer tüm detayları buradan takip edebilirsiniz. İşte Apple iPad Pro 2'den son haberler.



Bildiğimiz üzere Apple, geçtiğimiz sene eylül ayında alıştığımızın dışında bir iPad modeli piyasaya sürdü. Daha önce 9.7-inç ve 7.9-inç boyutlarında iPad modelleri çıkaran teknoloji devi, 12.9-inçlik iPad Pro'yu üretti. Apple, bu iPad ile şüphesiz Microsoft Surface Pro'ya rakip olmak istedi. Lakin bu fiyat politikasıyla ne kadar başarılı olacağını kestiremiyoruz.



iPad Pro hakkındaki değerlendirmeler henüz bitmeden Apple, iPad Pro 2'yi piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Apple'ın eylül ayında iPhone 7'yi tanıtacağını biliyoruz. İşte bu tanıtımda iPad Pro 2'nin de tanıtılacağı iddia ediliyor.





Yukarıdaki fotoğrafta tabletin büyüklüğü, tasarımı ve model numarası gibi bilgiler yer alıyor. Bu da cihazın iPad Pro 2'nin prototipi olma ihtimalini arttırıyor.



Tabii bu iddiaların henüz kesinleşmemiş olduğunu tekrar belirtelim. Zira Apple tarafından duyurulan henüz resmi bir bilgi bulunmuyor.






iPad Pro 2'nin teknik özelliklerinin bu şekilde olması bekleniyor:


  • - iOS 10 işletim sistemi
  • - Apple A10X yonga seti
  • - 12.9-inç ekran
  • - 3D Touch desteği
  • - 4 GB RAM
  • - Gelişmiş Apple Pencil
iPad Pro 2 fiyatı ne kadar olacak?


Apple iPad Pro 2'nin fiyatı henüz bilinmese de bir önceki modeller ve şu anki döviz kuru baz alındığında yaklaşık olarak 32 GB'lık versiyonun 2 bin 500 lira seviyelerinden satışa sunulması bekleniyor.





#iPad
#Apple
#iPad Pro 2 özellikleri
#iPad Pro 2 ne zaman çıkacak
8 yıl önce
default-profile-img