|

4 BES’li kişiden biri Garanti Emeklilik’te

Garanti Emeklilik Genel Müdürü Cemal Onaran, toplam 18 şirketin faaliyet gösterdiği bireysel emeklilik sektöründe, 2016 yılında sisteme yeni katılan her 4 kişiden 1'i tarafından tercih edildiklerini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/12/2016 Cuma
Güncelleme: 23:40 - 8/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Onaran, "Çalışan, müşteri, teknoloji ve güçlü finansal yapı temelleri üzerine kurulu iş modelimiz ile sektörün en çok katılımcıya sahip ve en kârlı şirketi konumundayız. Yeni yıl ile birlikte hayatımıza girecek olan Otomatik Katılım Sistemi'nde de liderliğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.



FONUN TAMAMI 60 MİLYAR LİRA


Garanti Emeklilik Genel Müdürü Cemal Onaran, gerçekleştirdikleri basın toplantısında bireysel emeklilik ve hayat sigortacılığı sektörlerindeki mevcut durumu ve 1 Ocak 2017'de yürürlüğe girecek olan Otomatik Katılım Sistemi'ni değerlendirdi. Bireysel Emeklilik Sistemi'nin 6,5 milyon katılımcıya ve yaklaşık 60 milyar fon büyüklüğüne ulaştığını belirten Onaran, “Otomatik Katılım Sistemi ile sektörümüz artık çok daha geniş bir kitleye hitap edecek. 2017 yılında bu yeni sistemin, sektöre 6,4 milyon yeni katılımcı getireceğini düşünüyoruz” dedi. Onaran sözlerine şöyle devam etti: “Katılımcı sayımız, kârlılık ve büyüme oranlarımız ile bu sene de sektörde adımızdan sıkça söz ettiriyoruz. Garanti markasının gücü, çalışanlarımızın enerjisi ve müşterilerimizin bize duyduğu güven ile Otomatik Katılım Sistemi'nde de en çok tercih edilen şirket olmayı hedefliyoruz.”,



Sektörün en yenilikçisiyiz


Garanti Emeklilik'in başarısının arkasında nitelikli ve mutlu çalışan gücünün bulunduğunu belirten Cemal Onaran, çalışan merkezli uygulamaları sonucunda dünyadaki tek Uluslararası İnsan Kaynakları kalite standardı IIP (Investors in People) tarafından Altın sertifika ile ödüllendirildiklerini ve çalışan memnuniyetinde de %71 oranını yakaladıklarını ve bu oranın sadece emeklilik sektörü için değil, pek çok sektör için dikkat çekici olduğunu ifade etti. Müşteri memnuniyetine de değinen ve müşteri deneyiminde “çok tercih edilen bir marka” olduklarını belirten Onaran şunları söyledi: “Bugüne kadar her zaman sektörün en yenilikçi şirketi olduk ve 2017 yılında da buna devam edeceğiz. Yeni yılda da müşteri memnuniyetini artıran hizmet ve süreçleri stratejilerimizin merkezinde tutarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

#Garanti Emeklilik
#Cemal Onaran
7 yıl önce