|

50 milyar dolarlık pazar buluştu

Türkiye’nin franchising alanındaki ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Fuarı rekorlara imza atarak sektörün nabzını tutmaya devam ediyor.

Yeni Şafak
13:00 - 17/10/2017 Salı
Güncelleme: 13:35 - 17/10/2017 Salı
Yeni Şafak
Yabancı ülkeler Türk markalarına yoğun ilgi gösterdi.
Yabancı ülkeler Türk markalarına yoğun ilgi gösterdi.

15. kez kapılarını açan fuarda, 269 marka, girişimcilerle bir araya gelerek bayilik görüşmeleri gerçekleştirdi; yeni anlaşmalara imza attı. 33 bin 180 kişinin ziyaret ettiği fuarda Çin, Kanada, Fransa, Endonezya, Kore, Lübnan, Malezya, Filipinler, Rusya, İngiltere, Mısır, Arjantin, Tayland, İspanya, Avustralya, Meksika, ABD, Brezilya, Kolombiya ve Guatemala’dan gelen yatırımcılar ve heyetler Türk markalarına yoğun ilgi gösterdi.

Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu, “Medyafors olarak, yeni iş fırsatları arayan girişimcileri, franchise ağıyla büyümek isteyen markalarla bu yılda bir araya getirmekten dolayı gururluyuz.
Franchising
sistemine ve gelişimine önem veriyoruz. Fuara iş kurmak için gelen girişimciler patron olarak çıktılar. Bayilik vererek zincirleşmek isteyen markalar fuardan mutlu ayrıldılar. Binlerce görüşme gerçekleşti, bayilik sözleşmeleri imzalandı" dedi.
#Franchising
#Bayim Olur musun
#Fuar
7 yıl önce