|

Validebağ'da yarı fiyatına ev satacak

Dap Yapı, metrekare fiyatları 18 bin lira seviyesinde olan Validebağ Korusu’nun karşısına inşa edeceği projede ön talep topluyor. Şirket,tarihi kampanyaya destek vermek için metrekare fiyatı 9 bin liradan ev satacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 05:19 - 18/02/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Yarı fiyatına ev satacak
Yarı fiyatına ev satacak

DAP Yapı, Eylül 2015'te ihalesini kazandığı, Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan büyük arsada geliştireceği proje için ön talep toplamaya başladı. Ziya Yılmaz,”Konak mimarisinin en güzel örneklerinin sergileneceği proje, yüzde 5 peşin 240 ay vade ile satışa sunuluyor. Emlak Konut GYO, bankalar ve Dap Yapı olarak biz, sadece bir defaya mahsus özel koşullar oluşturduk Ön talep sürecinde satışa çıkacağımız rakamı yarı yarıya düşürdük. Normalde 18-25 bin liralardan satılması gereken bir projeye 9 bin liradan başlayan fiyatlarla ön talep topluyoruz. Satıştaki en düşük fiyatlı konutumuz 57 metrekare 1+0. Bunun da fiyatı 598 milyon liradan başlıyor. Yüzde 5 peşin, yüzde 15 1 yıl sonra ödeme planında 60 ay sıfır faizde aylık 8 bin lira ödeme ile ev sahibi olunabiliyor. Böyle bir lokasyonda bu şartlarda ve bu fiyatta ev imkanı bir daha mümkün değil. Kampanyaya dahil konut oranımız bu projede yüzde 25” diye konuştu.



5 KATLI 11 BLOK


Proje 5 katlı, 11 bloktan oluşacak. 368 konut ve dükkanın yer alacağı sitede 1+0'dan 6+1'e kadar daire seçenekleri bulunacak. Konut metrekareleri 57 ile 513 metrekare arasında değişkenlik gösterecek. Ziya Yılmaz, projeye ilişkin yaptığı değerlendirmede, “İhaleyi kazandığımız gün de söylemiştim; burada bir projeden ziyade bir eser geliştireceğiz. İnşaata başlamadan yoğun taleple karşılaştık. Bu nedenle henüz satış ofisinin inşaatı devam ederken çadır kurup talep toplamaya başladık. Yoğun talepte lokasyonun cazibesinin yanı sıra sektörümüzün önünü açan düzenlemelerin arka arkaya gelmesinin de katkısı yüksek. Bunun için hükümetimize ve Maliye Bakanımız Naci Ağbal'a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.







İstmarin'de okul satışa çıkacak


İstmarin projesi hakkında da bilgi veren Ziya Yılmaz, bin 494 konut satıklarını 1 milyar 216 milyon 512 bin lira ciro elde ettiklerini söyledi. Henüz satışta 108 bağımsız birim olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Taahhüt ettiğimiz toplam değer 1 milyar 300 milyon liraydı. Bu rakama şimdiden ulaştık. Üstelik henüz satışa yeni çıkardığımız şu an kirada olan bir okul, hastane ve alışveriş merke zimiz bulunuyor” dedi.







#Dap Yapı
#Validebağ
#Maliye Bakanı
#Naci Ağbal
7 yıl önce