|

İŞKUR ile BİK arasında iş birliği haberi

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile Basın İlan Kurumu (BİK) arasında Aktif İşgücü Hizmetleri İşbirliği protokolü imzalandı.

Yeni Şafak
17:37 - 20/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:59 - 20/10/2016 Perşembe
AA

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile Basın İlan Kurumu (BİK) arasında Aktif İşgücü Hizmetleri İşbirliği protokolü imzalandı.



BİK'in Cevizlibağ'daki binasında gerçekleşen törene İŞKUR Genel Müdür Vekili Mehmet Ali Özkan, BİK Genel Müdürü Yakup Karaca ile çalışanlar katıldı.



Törende konuşan Yakup Karaca, yazılı basın başta olmak üzere iletişim ve medya sektöründe çalışan veya çalışmak için iş arayanlara ve öğrencilere yönelik İŞKUR tarafından uygulanmakta olan aktif iş gücü hizmetleri kapsamında protokol imzalamaktan memnun olduğunu belirterek, "Bizler bu kapsamda İŞKUR ile protokol imzalamanın çok gerekli olduğuna inandık. Bu çalışmalarla her alanda gelişmekte olan ülkemizde, sektörümüze katkıda bulunmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim." diye konuştu.



Mehmet Ali Özkan da iş birliğinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, kurs ve programların bütçe imkanları dahilinde yapılması için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyledi.



İŞKUR'un "İşbaşı Eğitim Programı" gibi örnek çalışmalarının bazı ülkelerce model alındığını ve bundan dolayı iş azimlerinin daha da arttığını dile getiren Özkan, "Umarım bu çalışma da örnek olur. BİK ile çok yararlı çalışmalar yapacağımıza ve faydalı olacağımıza inancımız tam. Emekleri bulunan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.



Konuşmaların ardından protokol imzalandı.




#Basın İlan Kurumu
#Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca
#İŞKUR
#İŞKUR Genel Müdür Vekili Mehmet Ali Özkan
#protokol
8 yıl önce