|

İstanbul Medya A.Ş.'de görev değişimi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) medya alanında hizmet veren iştirak şirketi Medya A.Ş.'de Genel Müdürlüğü vekaleten yürüten Nevzat Kütük, görevini Yunus Göksu'ya devretti.

Yeni Şafak
16:23 - 25/10/2016 Salı
Güncelleme: 13:25 - 25/10/2016 Salı
AA

Göksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Medya A.Ş.'nin kaliteli hizmet vermek için her geçen sene kendini yenilediğini ve bugünlere geldiğini, bundan sonra da daha fazlasıyla bu kaliteyi arttırarak yoluna devam edeceğini söyledi.



Bünyesinde 2 televizyon kanalı, 3 radyo kanalı, aylık bir gazete, internet sitesi, metro ve metrobüslerde yayın yapan modyo kanalı bulunduğunu ifade eden Göksu, Medya A.Ş'nin özel sektör ve kamuya hizmet verdiğini kaydetti.



Medya A.Ş.'nin her gün milyonlarca insana ulaştığına değinen Göksu, şöyle konuştu:



"Şirketimizin 2017 planı söz konusudur. Bu kapsamda Medya A.Ş.'nin markalarının başarılı bir şekilde büyümesini sağlayacağız. 'En iyisini yapacağız' iddiasına sahibiz. Bundan dolayı teknik malzemelerimizi, teknoloji çok hızlı geliştiği için sürekli yeniliyoruz. İnsan kalitesine de önem veriyoruz."



Göksu, TV5'te spikerlik yaptıktan sonra platinhaber.com internet sitesinde genel yayın yönetmenliği, yenisafak.com'da editör ve sabah.com.tr'de genel yayın yönetmeni yardımcısı görevlerinde bulundu. Göksu'nun "Başkanlık Sistemi Niçin Gerekli?" isimli bir de kitabı bulunuyor.




#Medya AŞ
#Yunus Göksu
7 yıl önce