|

ABD heyeti yeni havalimanını ziyaret etti

Amerika Ticaret Odası üyeleri, yapımı süratle devam eden İstanbul Yeni Havalimanını ziyaret etti. ABD İstanbul Başkonsolosu Jennifier L. Davis'in da aralarında bulunduğu heyete, İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu dev proje hakkında bilgi verdi.

Yeni Şafak ve
16:00 - 6/12/2016 mardi
Güncelleme: 16:03 - 6/12/2016 mardi
Yeni Şafak
Amerika Ticaret Odası üyeleri, yapımının yüzde 38'i tamamlanan yeni havalimanında incelemelerde bulundu.
Amerika Ticaret Odası üyeleri, yapımının yüzde 38'i tamamlanan yeni havalimanında incelemelerde bulundu.

Şu ana kadar yüzde 38'i tamamlanan İstanbul Yeni Havalimanı ABD heyetini ağırladı. Amerika Ticaret Odası üyeleri, İstanbul'a gelerek yapımı hızla süren İstanbul Yeni Havalimanı'nı yerinde ziyaret etti.



Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak'ın ev sahipliğinde TOBB-Amerika Ticaret Odası işbirliğindeki ABD heyeti, İstanbul Yeni Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. ABD İstanbul Başkonsolosu Jennifier L. Davis'in da aralarında bulunduğu heyete, İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu dev proje hakkında bilgi verdi.



ABD heyetinde havacılık ve kargo taşımacılığı alanında uzman ve yeni havalimanında iş alan ABD'li şirketlerin temsilcileri eşlik etti.





#Yusuf Akçayoğlu
#İstanbul
#ABD
il y a 7 ans