|

Komiser FETÖ şüphelisinden 10 bin TL aldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Komiser H.S.Y.'nin, FETÖ soruşturması kapsamında ifadesini aldığı A.H. isimli şüpheli ile daha sonra bağlantı kurarak 10 bin TL para aldığı ortaya çıktı. Organize polisi tarafından takip edilip suçüstü yapılan komiser H.S.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polisin soruşturması çok yönlü sürüyor.

Yeni Şafak ve
17:15 - 27/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 17:30 - 27/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
FETÖ şüphelisinden 10 bin lira alan komiserin, şüpheli ile restoranda buluştuğu kameralara yansıdı.
FETÖ şüphelisinden 10 bin lira alan komiserin, şüpheli ile restoranda buluştuğu kameralara yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli komiser H.S.Y.'nin, sorguladığı ve daha sonra serbest bırakılan A.H. isimli FETÖ şüphelisinden 10 bin TL para aldığı ortaya çıktı.



Olay, İstanbul Emniyetine gelen bir ihbar üzerine başladı. İhbarı değerlendiren İstanbul organize polisi, şüpheli komiser H.S.Y.'yi adım adım takibe aldı. Komiserin daha önce FETÖ soruşturması kapsamında sorguladığı A.H. isimli şüpheli ile restoranda buluştuğu görüldü. Yemeğin ardından dışarıya çıkan FETÖ şüphelisi, komiser H.S.Y.'ye parayı teslim etti.



An be an kameraya kaydedildi


Komiser H.S.Y. ve FETÖ şüphelisi A.H.'nin buluşmaları ve konuşmaları an be an polis tarafından gizli kameraya alındı. Suçüstü yapılan komiser H.S.Y, İstanbul Emniyeti'ndeki sorgusunun ardından, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Görüntülerde komiserin yanında bulunan polis memurunun, söz konusu para alışverişinden habersiz olduğu da tespit edildi.



"Seni ben serbest bıraktırdım" demiş


Komiser H.S.Y.'nin, FETÖ şüphelisi A.H.'yi arayarak, 'Seni sorgulayan bendim. Seni ben serbest bıraktırdım. İstesem dosyanı yeniden hazırlarım ve seni tutuklatırım' dediği ortaya çıktı.



FETÖ şüphelisi olarak önceden emniyette komiser H.S.Y.'ye ifade veren ve savcıya dahi gitmeden emniyette serbest kalan A.H.'nin ise şimdi komiserden şikayetçi olduğu öğrenildi.



#Komiser
#İstanbul
#FETÖ
7 yıl önce