|

İstanbul’da bayram trafiği çilesi başladı-Trafik durumu

İstanbul'da bayram trafiği akşam saatlerinde başladı. Trafik durumundan son gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. Ramazan bayramı tatili nedeniyle yola çıkan vatandaşlar uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. İşte İstanbul'da bayram trafiğinde son durum.

Yeni Şafak
18:22 - 23/06/2017 Cuma
Güncelleme: 18:26 - 23/06/2017 Cuma
IHA
İstanbul’da bayram trafiği çilesi başladı-Trafik durumu
İstanbul’da bayram trafiği çilesi başladı-Trafik durumu

Ramazan Bayramı’nı şehir dışında geçirmek isteyenlerin sürücüler trafiğin yoğunlaşması nedeniyle yollarda kaldı. TEM Otoyolu’nda ve E-5’te kalan vatandaşlar trafiğin durumuna isyan etti.

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen İstanbullar yollara düştü. Bayrama az bir süre kala yola çıkan İstanbullular trafik yoğunluğuna neden oldu. İstanbul genelinde trafik yoğunluğu her saat daha da arttı. TEM Otoyolu’nda ve E-5’te yolda kalan sürücüler ise duruma isyan etti.



Her bayram önce bu çileyi yaşadıklarını ifade eden sürücüler, yolda kaldıklarını ifade ederek, “Saatlerdir yoldayız. Tatili şehir dışında geçirmek istiyoruz ama yoğunluktan dolayı gidemiyoruz. Her sene böyle, buna artık bir çözüm bulunması lazım. Ailemizle yollarda kaldık” dedi.

Aynı manzara E-5’te yaşandı
E-5 Karayolu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikameti Okmeydanı mevkiinde bayram için şehir dışına çıkmak isteyen vatandaşlardan Osman Kaya, “Karabük’e gidiyorum yaklaşık 1 saattir yoldayım” diye konuştu.

Aracıyla evine gitmeye çalışa Hafize Göçay ise “Oruçluyum,1 saati geçkin süredir evime gitmeye çalışıyorum. Çok perişanım" şeklinde konuştu.

Beylikdüzü’nden Okmeydanı’na 2 buçuk saatte geldiğini dile getiren vatandaş ise, "Bu trafik çilesi bitmez. Buradan çıkana kadar herhalde 10 saat sürer. Yolculuk Van’a inşallah. Karayolu zor değil buradan İstanbul’dan çıktıktan sonra karayolu açıktır Allah’ın izniyle" şeklinde konuştu.
#İstanbul
#Ramazan bayramı
#bayram trafiği
#trafik durumu
7 yıl önce