|

İstanbul’da deprem mi oldu? Twitter çalkalanıyor! Son depremler

İstanbul’da deprem mi oldu? Sabah saatlerinden itibaren sarsıntıyı hisseden vatandaşlar bir anda İstanbul’da deprem mi oldu sorusunu sormaya başladılar. Aynı zamanda sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden ise İstanbul’da deprem oldu haberleri yayılmaya başlandı. Peki İstanbul’da deprem mi oldu? İşte son depremler listesi…

Yeni Şafak
08:45 - 25/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 08:54 - 25/06/2016 Cumartesi
Diğer

İstanbul'da deprem mi oldu? Sabah saatlerinde vatandaşlar bu soruyu sormaya başladılar. Twitter üzerinden de vatandaşlar İstanbul'da deprem oldu tweetleri paylaşılmaya başlandı. Peki İstanbul'da deprem mi oldu? Son depremler listesini sizler için hazırladık.



Şu ana kadar depremin şiddeti ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Açıklama yapıldığı andan itibaren son depremler listesinden inceleyebilirsiniz.



Sabah 8.30 ve 8.41'de İstanbul ve Bursa civarlarında hissedilen iki deprem meydana geldi.


Kandilli Rasathanesi'nin paylaştığı bilgiye göre depremlerin ilki Adalar'ın güneyinde meydana geldi ve 3,0 büyüklüğünde idi. İkinci depremin büyüklüğü 4.4 olarak ölçüldü ve deprem Yalova açıklarında meydana geldi.




İşte İstanbul'da deprem oldu başlığıyla atılan bazı tweetler;






















İstanbul'da deprem mi oldu? Sabah saatlerinden itibaren sarsıntıyı hisseden vatandaşlar bir anda İstanbul'da deprem mi oldu sorusunu sormaya başladılar. Aynı zamanda sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden ise İstanbul'da deprem oldu haberleri yayılmaya başlandı. Peki İstanbul'da deprem mi oldu? İşte son depremler listesi…


#İstanbul
#Deprem
#Son dakika
8 yıl önce