|

'İstanbul'da Sabah' fotoğraf yarışması sonuçlandı-İşte kazananlar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen yarışmada, 'Ortaköy'de Sabah' isimli fotoğrafıyla Serkan Şentürk birincilik ödülü kazandı. Yarışmanın tüm kazananlarını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:03 - 11/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 20:08 - 11/12/2017 Pazartesi
AA
'İstanbul'da Sabah' fotoğraf yarışması sonuçlandı
'İstanbul'da Sabah' fotoğraf yarışması sonuçlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kentin güzelliklerinin ortaya konulması amacıyla düzenlenen "İstanbul'da Sabah" temalı fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu.

İBB tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasına bin 433 kişi, 4 bin 339 fotoğraf gönderdi. İstanbul’un farklı noktalarında çekilen ve sabahın güzelliğini yansıtan fotoğraflar "seçkin" bir jüri tarafından değerlendirildi.

18 Mayıs'ta başlayan ve 24 Kasım'da sona eren yarışmada jüri üyeleri, dereceye girenleri belirledi. Toplamda 15 fotoğraf, ödüle değer bulundu. İlk üçe giren fotoğrafların yanı sıra 12 esere de mansiyon ödülü verilmesi kararı alındı.

Birinciye 8, ikinciye 6 bin 500, üçüncüye 5 bin ve mansiyon alanlara ise bin 500 Türk Lirasının ödül olarak verileceği yarışmada, "Ortaköy'de Sabah" isimli fotoğrafıyla Serkan Şentürk birinci olurken, "İstanbul Balıkçıları" adlı çalışmasıyla Olcay Atar ikinci ve "Martılar" isimli fotoğrafıyla da Emrah Ildız üçüncülük ödülü kazandı.

#Fotoğraf Yarışması
#İbb
#İstanbul'da sabah
#kazanan belli oldu
#ödüller
#ortaköy'de sabah
6 yıl önce
default-profile-img