|

İzmir, Balıkesir ve Çanakkale hava durumu! Sağanak yağış geliyor

İzmir, Balıkesir ve Çanakkale hava durumunu sizler için hazırladık. Meteoroloji'den uyarı geldi. İzmir il geneli, Manisa merkez çevreleri ve kuzey ilçeleri ile Balıkesir ve Çanakkale'nin iç kesimlerinde bugün kuvvetli ve gök gürültülü sağanak ile yerel dolu bekleniyor- Ankara çevrelerinde ise bugün ve yarın aralıklarla ve yerel olarak kuvvetli, gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Yeni Şafak
13:37 - 27/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 13:47 - 27/05/2017 Cumartesi
AA
İzmir, Balıkesir ve Çanakkale hava durumu
İzmir, Balıkesir ve Çanakkale hava durumu

İzmir, Balıkesir ve Çanakkale hava durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz. İzmir il geneli, Manisa merkez çevreleri ve kuzey ilçeleri ile Balıkesir ve Çanakkale'nin iç kesimlerinde bugün kuvvetli ve gök gürültülü sağanak ile yerel dolu beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmir il genelinde, Manisa'nın merkez çevreleri (Saruhanlı, Turgutlu) ve kuzey ilçelerinde (Soma, Kırkağaç, Akhisar), Balıkesir'in iç kesimlerinde (Merkez, Balya, İvrindi, Savaştepe, Sındırgı, Bigadiç, Dursunbey, Kepsut) ve Çanakkale'nin iç kesimlerinde (Ayvacık, Ezine, Bayramiç, Çan, Yenice, Biga) kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanakla birlikte yerel dolu bekleniyor.

Öte yandan, bugün ve yarın ise Ankara çevrelerinde aralıklarla ve yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak olacağı tahmin ediliyor.

Vatandaşların su baskını, ani sel, ulaşımda aksamalar, yıldırım, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

#Meteoroloji Genel Müdürlüğü
#İzmir
#Balıkesir
7 yıl önce
default-profile-img