|

İzmir'de motosiklet kazası haberi: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Konak ilçesindeki motosiklet kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
22:59 - 27/09/2016 Salı
Güncelleme: 20:01 - 27/09/2016 Salı
AA

İzmir'in Konak ilçesindeki motosiklet kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.



Alınan bilgiye göre, 48 M 6253 plakalı motosikletiyle Karabağlar ilçesinden Konak'a gelen Burak H., (22) Yeşildere Caddesi'nde direksiyon hakimiyetini kaybetti.



Motosikletin devrildiği kazada, sürücü Burak H. ile motosiklette bulunan 16 yaşındaki Melis Kadriye Uçak yaralandı. Ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Melis Kadriye Uçak, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.



Genç kızın ölüm haberi üzerine hastaneye gelen yakınları, büyük üzüntü yaşadı. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Burak H.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



İzmir'de çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı


İzmir'in Konak İlçesi'nde çıkan kavgada 55 yaşındaki Alişan Çakır ile eşi Gülnizar Çakır tabancayla, Eren Gür ise bıçakla yaralandı.



Olay, bugün saat 01.00 sıralarında Çınartepe Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. Alişan Çakır, eşi Gülnizar Çakır ve Eren Gür arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine Gür bıçakla yaralanırken, tabancayla yaralanan Çakır çiftinden Alişan Çakır göğsünden, eşi Gülnizar Çakır ise bacağından yaralandı. Silah sesini duyan çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen polis çifti kanlar içerisinde yerde buldu. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Alişan Çakır'ı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, eşi Gülnizar Çakır'ı ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan çiftin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Polisin çalışmasıyla kısa sürede yakalanan yaralı Eren Gür'ün de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılması üzerine yaralıların yakınları hastane bahçesinde karşılaştı. Gür, taraflar arasındaki gerginliğin engellenmesi amacıyla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Çakır çiftini tabancayla yaraladığı iddia edilen Gür, tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alınacak. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.



#İzmir
#motosiklet kazası
#Konak
8 yıl önce