|

Doktorların umudu kestiği kadın kanseri yendi

Yürüyemez, konuşamaz ve hatta yemek bile yiyemez hale gelen kanser hastası Claire Cunningham, acı içinde kıvranırken doktorlar, ümidi kesip eve gönderdi. Arkadaşları tarafından İmmünoterapi tedavisine götürülen genç kadın 6 hafta sonra iyileşti. 38 kiloya kadar düşen ve ağrıları olan Claire'in omurgasindaki kanser yok oldu.

Yeni Şafak
12:59 - 2/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:00 - 2/01/2017 Pazartesi
Diğer
İngiliz doktorlar Claire'i evine gönderdikten sonra arkadaşları Almanya'da bir kliniğe götürdü. İ
İngiliz doktorlar Claire'i evine gönderdikten sonra arkadaşları Almanya'da bir kliniğe götürdü. İ

İngiltere'de kanser hastası Claire Cunningham'ın sağlık durumu kötüleşince doktorlar ümidi keserek evine gönderdi. Yürüyemeyen, konuşamayan ve hatta yemek yiyemeyen Claire Cunningham isimli kadın, eve gönderildikten 6 hafta sonra iyileşmeye başladı.



6 hafta önce ölümle burun buruna olduğu için doktorların ümidi keserek eve gönderdiği Claire, şimdi yeniden yürüyebiliyor ve hiçbir ağrısı kalmadı. Yakın arkadaşları ve çalışanları Adam Sayers ve Jayne Thomson, 38 kiloya kadar düşen kadından ümidi kesmedi.



İngiliz doktorlar Claire'i evine gönderdikten sonra arkadaşları kadını Almanya'da bir kliniğe götürdü. İmmünoterapi gören Claire, 10 gün içinde yürümeye başladı. The Sun'ın haberine göre; şaşırtıcı bir şekilde testler, Claire'in omurgasındaki kanserin yok olduğunu gösterdi. Ancak hayatını kurtaran operasyon, 110 bin pounda (480 bin lira) mal oldu.





İmmünoterapi nedir?


Birçok kanser hastası için bir ümit olan immünoterapi, yeni bir kanser tedavisi türü. Kanserin yayılmasını durdurmayı veya kanserli hücrenin tamamen ortadan kaldırılmasını amaçlan immünoterapi, bağışıklık sistemini kanserli hücrelere karşı daha güçlü hale getiriyor.





#İmmünoterapi
#Kanser
#İngiltere
#Claire Cunningham
7 yıl önce