|

Karayollarında son durum nasıl olacak? İşte trafik yol durumu

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. İşte trafik yol durumu...

Yeni Şafak
14:50 - 24/09/2017 Pazar
Güncelleme: 14:52 - 24/09/2017 Pazar
AA
Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Sapanca kavşağı-İzmit Doğu kavşağı kesimi 0-19. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul yönünde acil geçiş noktaları kademeli olarak trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Anadolu yakası İstanbul-Edirne yönünde otoyol üzerinde güvenlik amaçlı çelik konstrüksiyon tesis edilecek. 4 şerit araç geçişi sağlanacak şekilde tamamlanacak çalışmalar, 7 Kasım'a kadar devam edecek. Çalışmalar sırasında oluşabilecek trafik yoğunluğundan sürücülerin mağdur olmamaları için alternatif güzergahları kullanmaları önem arz ediyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu işi kapsamında Yahyaköy viyadüğü yapım çalışmaları nedeniyle Bandırma-Karacabey ayrımı-Susurluk yolunun 34-35. kilometrelerinde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü verilecek.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 47. kilometresindeki Sahil Camisi mevkisinde yapılacak yaya üst geçidi yapım çalışmaları nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten ve kontrollü sağlanacak.

Cide-Doğanyurt-İnebolu yolunun 98-101.kilometrelerinde yol onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

#Karayolları Genel Müdürlüğü
#Yol durumu
#Trafik durumu
#Karayolları
6 yıl önce
default-profile-img