|

Kardemir Karabükspor Galatasaray ÖZET

Kardemir Karabükspor Galatasaray özet görüntülerini haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik skor ile tamamlandı. Karşılaşmadan en son gelişmeleri, önemli dakikaları ve maç özetini haberimizden görebilirsiniz. İşte Kardemir Karabükspor Galatasaray maçından tüm detaylar.

Yeni Şafak
19:59 - 21/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 20:09 - 21/01/2017 Cumartesi
AA

Kardemir Karabükspor Galatasaray özeti izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında bu akşam Kardemir Karabükspor evinde Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmadan en en son gelişmeleri, maçtan önemli anları, geniş özet ve golleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte karşılaşmadan notlar.





Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kardemir Karabükspor'a konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, ligde son oynanan Atiker Konyaspor maçının 11'ine göre biri zorunlu 4 değişiklik yaptı.



Atiker Konyaspor maçının 11'inde yer alan oyunculardan Wesley Sneijder, sarı kart cezası nedeniyle Kardemir Karabükspor'a karşı forma giymedi. Sarı-kırmızılı ekipte Semih Kaya, Martin Linnes ile Eren Derdiyok ise yedek kulübesinde yer aldı. Bu oyuncuların yerine Lukas Podolski, Ahmet Yılmaz Çalık, Armindo Bruma ve Yasin Öztekin, ilk 11'de sahaya çıktı.



Ayrıca Galatasaray'ın kadrosunda kart cezalısı Aurelien Chedjou'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Tolga Ciğerci, Luis Cavanda ve Sinan Gümüş de yer almadı.



Galatasaray, karşılaşmaya Muslera, Sabri Sarıoğlu, Ahmet Yılmaz Çalık, Hakan Kadir Balta, Carole, De Jong, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Josue, Bruma, Podolski 11'iyle başladı.



Sarı-kırmızılı takımda Cenk Gönen, Rodrigues, Kerem Çalışkan ve Birhan Vatansever de yedekler arasında yer aldı.





- Muslera yine özel eldivenle sahada


Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, sahaya özel eldivenle çıktı. Muslera, serçe parmağındaki kırık nedeniyle geçen haftaki Atiker Konyaspor maçında olduğu gibi özel eldivenle mücadele etti.



- Kardemir Karabükspor'da 7 eksik


Kardemir Karabükspor'da sakatlığı süren kaleci Oleksandr Rybka, Olafur Ingi Skulason, Marius Silviu Alexe ve Ermin Zec'in yanı sıra ülkelerinin milli takımlarıyla Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Mustapha Yatabare, Abdou Razack Traore ve Andre Biyogo Poko, kadroda yer alamadı.





Ev sahibi ekibin Hırvat çalıştırıcısı Igor Tudor, geçen hafta oynadıkları Akhisar Belediyespor maçında sahaya sürdüğü kadroda biri zorunlu 2 değişiklik yaptı.



Akhisar Belediyespor müsabakasında ilk 11'de mücadele eden ancak sakatlığı bulunan Zec ile Kokalovic'in yerine, İlhan Depe ve Dany karşılaşmada forma giydi.



Kardemir Karabükspor maça Ahmet Şahin, Kerim Zengin, Dany, Gaman, Barış Başdaş, Latovlevici, İlhan Depe, Ceyhun Gülselam, Lazarevic, Tanase ve Seleznov 11'iyle başladı.



Kırmızı-mavililerin yedek kulübesinde ise Ercüment Kafkasyalı, Osman Çelik, Serdar Deliktaş, Mahmut Akan Kokalovic, Bliznichenko ve Fatih Atik oturdu.



Öte yandan Kardemir Karabüksporlu taraftarlar, 14 bin kişilik Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nın büyük bir bölümünü doldurdu.



#Futbol
#Galatasaray
#Karabük
#Kardemir Karabükspor
#Maçtan notlar
#Spor Toto Süper Lig
#SÜPERLİG
7 yıl önce