|

Kars, Ardahan ve Erzurum için Meteoroloji'den yağış uyarısı

Kars, Ardahan ve Erzurum hava durumu tahminlerini haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu değerlendirmelerinde Kars, Ardahan ve Erzurum için kuvvetli yağışların beklendiği bildirildi. İşte Meteoroloji'nin açıklamaları ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
16:58 - 30/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 14:39 - 30/07/2016 Cumartesi
DHA

Kars, Ardahan ve Erzurum hava durumu nasıl olacak? İşte bu sorunun yanıtını haberimizden öğrenebilirsiniz. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kars, Ardahan ve Erzurum bölgeleri ve çevrelerinde kuvvetli yerel yağışların beklendiğini açıkladı. Bu illerin hava durumu tahminlerini görmek için aşağıdaki bağlantılara tıklamanız yeterlidir.



için tıkla


için tıkla



için tıkla



Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, kuvvetli yağışların gök gürültülü sağanak şeklinde meydana gelebileceği belirtilerek, şöyle denildi: "Bugün Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda görülecek yağışların; Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzeydoğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."



UYARILAR

#Kars
#Erzurum
#Ardahan
#Hava durumu
#meteoroloji genel müdürlüğü
8 yıl önce