|

Kasımpaşa: 4 - Bursaspor: 0 maç özeti ve golleri izle

Kasımpaşa Bursaspor maçı özeti ve golleri izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta açılış maçında Kasımpaşa evinde konuk ettiği Bursaspor'u 4-0'lık net bir skor ile yenerek puanını 28'e yükseltti. Bu mücadelenin geniş özetini, gollerini ve maçtan önemli dakikaları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
22:09 - 24/02/2017 Cuma
Güncelleme: 23:49 - 24/02/2017 Cuma
AA
Kasımpaşa: 4 - Bursaspor: 0 maç özeti ve golleri
Kasımpaşa: 4 - Bursaspor: 0 maç özeti ve golleri

Kasımpaşa Bursaspor maçı özeti ve golleri izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta açılış maçında Kasımpaşa evinde konuk ettiği Bursaspor'u 4-0'lık net bir skor ile yenerek puanını 28'e yükseltti. Bu mücadelenin geniş özetini, gollerini ve maçtan önemli dakikaları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.



Spor Toto Süper Lig'in 22'nci hafta mücadelesinde Kasımpaşa, sahasında Bursaspor'u 4 - 0 mağlup etti. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 44. dakikada penaltıdan Titi, 63 ve 68. dakikalarda Fode Koita ile 77. dakikada Tunay Torun kaydetti. Öte yandan Bursasporlu futbolcu Ertuğrul Ersoy, 43. dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kasımpaşa bu galibiyetle puanını 28'e yükseltirken, Bursaspor 28 puanda kaldı.




Maçtan dakikalar


5. dakikada Faty'nin derinlemesine şık pasında topla buluşan Onur Atasayar'ın vuruşunda top yandan auta gitti.


15. dakikada Jovic'in sağ kanattan ortaladığı topa Stancu'nun vuruşunda meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanına geri döndü.


43. dakikada ceza sahası içerisinde Otigba ile Ertuğrul'un girdiği hava topu mücadelesinde Ertuğrul'un eline çarpan top sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Ardından Ertuğrul kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.


44. dakikada Titi'nin kullandığı penaltı atışında kaleci Harun'un köşede müdahale etmesine rağmen meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0


58. dakikada Adem Büyük'ün pasında ceza yayı önünde topla buluşan Koita'nın şık vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.


63. dakikada Bursaspor'un hücuma çıkarken kaptırdığı topu Tunay Torun savunmanın arkasına gönderdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Koita'nın yerden vuruşunda, top filelere gitti: 2-0.


68. dakikada Kasımpaşa farkı 3'e çıkardı. Sol taraftan Veigneau'nün ortasında Koita ceza sahası içinde sol ayağıyla topa gelişine vurdu ve takımını 3-0 öne geçirdi.


77. dakikada Kasımpaşa'nın 4. golü geldi. Adem Büyük'ün pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Tunay Torun, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 4-0.


Kasımpaşa, karşılaşmayı 4-0 kazandı.



Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan


Hakemler: Özgür Yankaya, Baki Tuncay Akkın, İsmail Şencan


Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Titi, Veigneau, Abdullah Durak, Sadiku, Tunay Torun, Castro (Dk. 71 Guanca), Adem Büyük (Dk. 83 Eduok), Koita (Dk. 83 Turgut Doğan Şahin)


Bursaspor: Harun Tekin, Jovic, Ertuğrul Ersoy, Sivok, Aziz Eraltay, Jorquera (Dk. 74 Sinan Bakış), Faty, Onur Atasayar (Dk. 46 Şamil Çinaz), Batalla, Stancu, Kubilay Kanatsızkuş (Dk. 68 Mert Örnek)


Goller: Dk. 44 Titi (Penaltıdan), Dk. 63 ve Dk. 68 Koita, Dk. 77 Tunay Torun (Kasımpaşa)


Kırmızı kart: Dk. 43 Ertuğrul Ersoy (Bursaspor)


Sarı kartlar: Dk. 34 Adem Büyük (Kasımpaşa), Dk. 64 Şamil Çinaz, Dk. 69 Sivok (Bursaspor)



Kasımpaşa - Bursaspor maçının ardından


Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş: "Futbolcularımı kutluyorum"


Bursaspor Teknik Direktörü Topçu: "Penaltı ve kırmızı kart oyunun akışını değiştirdi"



Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Bursaspor'u 4-0 yendikleri maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.


Kazandıkları için mutlu olduğunu belirten Özdeş, "İlk yarıdaki Bursaspor maçından sonra oyuncularım 27 puan topladı. İyi bir iş yaptılar. Futbolcularımı kutluyorum. Oyunun ilk 45 dakikası bizim için iyi geçmedi. İlk yarıda gol atması gereken takım Bursaspor'du" dedi.



Devre arasında oyuncularıyla konuştuğunu anlatan Kemal Özdeş, "Oyuncularımla ritimsizliği düzeltmemiz gerektiğini konuştum. İkinci yarıda daha derli toplu oynadık ve pozisyonlar bulduk. Bursaspor'un ritmi bozuldu ve 4-0'dan sonra tempo düştü. Umarım oyunumuz gelişerek devam eder. Sekiz günde kupa dahil iki önemli maç oynayacağız" diye konuştu.



Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise 3 haftadır kırmızı kart gördüklerini ifade ederek, "Üç haftada 3 kırmızı kart gördük. Üç maçı da 10 kişi oynadık. Kırmızı kartlar ilk yarıda geldi. Bu maçta penaltı ve kırmızı kart oyunun akışını değiştirdi. İlk yarıda Onur ve Aziz'le sol taraftan ciddi ataklar geliştirdik. Bir topumuz direkten döndü" şeklinde konuştu.



İkinci yarıda direnç sağlamaya çalıştıklarını belirten Topçu, "İkinci golü yedikten sonra oyun disiplininden uzaklaştık. Bizim için talihsiz bir gece. Galibiyet alıp, hedefleri değiştirmek istiyorduk. Futbolda bireysel hatalar da oluyor. Bugün daha fazla efor gerekiyordu ama bunu başaramadık" dedi.




#Bursaspor
#Kasımpaşa
#Spor Toto Süper Lig
#SÜPERLİG
#Maç özeti
#Maç golleri
#Özet
#22. hafta
7 yıl önce