|

Kasımpaşa Adanaspor maçı ne zaman saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında, yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan turuncu-beyazlılar, bugün İstanbul'a giderek maç saatini bekleyecek. Peki Kasımpaşa Adanaspor maçı ne zaman saat kaçta? İşte maç saati...

Yeni Şafak
11:12 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 08:16 - 27/08/2016 Cumartesi
Diğer

Kasımpaşa Adanaspor maçı ne zaman saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında, yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını tamamladı. Turuncu-beyazlılar, Osman Yereşen Tesisleri'nde teknik sorumlu Eyüp Arın yönetiminde antrenman yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan idman, futbolcuların 5'e 2 top kapma ve koordinasyon çalışmasıyla tamamlandı. Sakatlıkları nedeniyle Renan Foguinho, Emre Uğur Uruç ve Canberk Dilaver'in katılmadığı antrenman, yaklaşık 1 saat sürdü. Sakatlıkları devam eden 3 oyuncunun karşılaşmada forma şansı bulamayacağı öğrenildi. Bu idmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Adanaspor, bugün 16.15 uçağı ile İstanbul'a gidecek, burada maç saatini bekleyecek. Adanaspor ile Kasımpaşa, yarın saat 19.30'da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaşacak.



Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor, yarın saat 21.45'te deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşa'yı mağlup etmenin planlarını yapıyor. Hafta içerisinde yaptığı çalışmalarla karşılaşmaya hazırlanan turuncu beyazlı takımda, sakatlığı bulunan Emre Uğur çalışmalara katılamazken, ağrıları olan Renan Fouginho düz koşu yaptı. Kasımpaşa kafilesine Bursaspor maçında kaleyi koruyan Hayrullah ve sol bekte görev alan Canberk alınmadı. Kadroda değişikliğe giden Adanaspor, Kasımpaşa deplasmanında galibiyet arayacak.



Kasımpaşa Adanaspor maçı ne zaman saat kaçta?


Spor Toto Süper Lig 2016/2017 Sezonu Kasımpaşa Adanaspor maçı 27 Ağustos 2016 Cumartesi, 19:30'da LİG TV'den canlı olarak yayınlanacak.



'KAZANMAK İSTİYORUZ'


Adanaspor teknik direktörü Eyüp Arın, ligdeki ilk puanlarını almak istediklerini belirtirken, şunları söyledi:



"Çıktığımız bu ligde hazırlıklarımızı her maçın havasını farklı olduğunu düşünerek yapıyoruz. Her maçta olduğu gibi puan için sahaya çıkacağız. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda yaptık. Düşüncemizde mantığımızda değişiklik yok. Siftah yapmak istiyoruz."



ADANASPOR


Karaciç- Digao, Viera, Didi, Renan Diniz, Ronie, Tevfik, Bekir Yılmaz, Vladimir Koman, Magaye Gueye, Edgar Silva


SAKAT: Renan Foguinho, Emre Uğur


CEZALI: Yok


#Adanaspor
#Eyüp Arın
#Kasımpaşa
#Spor Toto Süper Lig
8 yıl önce