|

Kayserispor Beşiktaş canlı izle! beIN Sports canlı izle!

Süper Lig’in 15. haftasında Kayserispor kendi evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor. Zorlu geçecek olan mücadele saat 19.30’da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Sizler de beIN Sports canlı izleme bilgileriyle birlikte Kayserispor Beşiktaş maçını canlı izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
07:59 - 10/12/2017 Pazar
Güncelleme: 08:33 - 10/12/2017 Pazar
Diğer
beIN Sports canlı izleme bilgileriyle bu akşam oynanacak olan Bursaspor Fenerbahçe maçını donmadan izleyebilirsiniz.
beIN Sports canlı izleme bilgileriyle bu akşam oynanacak olan Bursaspor Fenerbahçe maçını donmadan izleyebilirsiniz.

beIN Sports canlı izleme bilgileriyle Kayserispor Beşiktaş maçını donmadan kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Süper Lig'de Beşiktaş'ın hemen altında bulunan Kayserispor kendi evinde Beşiktaş'ı yenmek ve 3 puanın sahibi olmak istiyor. Beşiktaş ise Galatasaray'ın puan kazandığı haftayı kayıpsız geçmek istiyor. İşte beIN Sports Kayserispor Beşiktaş maçı canlı izleme bilgileri.

Kayserispor Beşiktaş canlı izleme bilgileri

Süper Lig'de iki zorlu takım karşı karşıya geliyor. Kayserispor kendi evinde son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş'ı ağırlıyor.

( Üyelik gerektirir )
Maça ait istatistikler

İki takım Süper Lig'de 25. randevularına hazırlanıyor. Önceki 24 maçın 13'ünü Beşiktaş, sekizini Kayserispor kazandı (3B).

Beşiktaş, Süper Lig'de Kayserispor'a altı maçtır yenilmiyor (5G 1B); bu, iki takım arasında elde edilen en uzun yenilmezlik serisi.

Kayserispor ev sahipliğinde oynanan son üç lig maçını Beşiktaş kazanırken, ondan önce oynanan yedi maçın altısından sarı kırmızılılar galibiyetle ayrılmıştı (1M)

Kayserispor bu sezon ilk haftaki Galatasaray yenilgisinin ardından oynadığı 13 lig maçında sadece bir kez kaybetti (7G 5B) ve son altı maçtır yenilmiyor (3G 3B).

Kayserispor bu sezon iç sahada Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş ile birlikte ligin namağlup dört takımından biri (4G 3B). Bu sezon ligde sadece Galatasaray ve Beşiktaş (4'er gol) iç sahada Kayserispor'dan daha az gol yemeyi başardı (5).

Beşiktaş ligde altı maçtır yenilmiyor (3G 3B) ve son üç maçtır gol yemiyor.

Beşiktaş, Şenol Güneş takımın başına geçtiğinden bu yana ligde deplasmanda en fazla maç kazanan (24) ve en fazla gol atan (76) takım. Beşiktaş'ın bu dönemde aldığı sekiz mağlubiyetin altısı 2-1'lik skorlarla geldi.

Beşiktaş bu sezon ligin en fazla şut çeken takımı (239). Ancak bu şutlardan sadece 22 gol çıkarabilen siyah beyazlılar, .3'lük gole çevirme oranıyla ligin en kötü dördüncü takımı.

Beşiktaş bu sezon ligin en az gol yiyen (12) ve en fazla maçta kalesini gole kapatan (6) takımı.

Bu maçta, bu sezon Süper Lig'de kalesine en az şut gelen üç takımın ikisi karşılaşacak: Kayserispor (135) & Beşiktaş (142; Galatasaray ile birlikte).

Beşiktaş (12.9 xGA) ve Kayserispor (14 xGA), bu sezon kalelerine gelen şutların kalitelerine göre gol yeme beklentileri en düşük iki takım.

Beşiktaş bu sezon ligin en fazla kafa golü atan (7) ve en az kafa golü yiyen (1) takımı.

Beşiktaş bu sezon ligde deplasmanda öne geçtiği hiçbir maçı kaybetmedi (3G 1B) ve geri düştüğü hiçbir maçı kazanamadı (2M). Kayserispor ise evinde öne geçtiği altı maçta da yenilgi yüzü görmedi (4G 2B).

Ricardo Quaresma, Beşiktaş formasıyla Kayserispor'a karşı çıktığı beş lig maçında iki gol attı. Quaresma'nın Süper Lig'de daha fazla gol attığı sadece bir takım var: Manisaspor (3).

Deniz Türüç bu sezon ligde en fazla asist yapan dört oyuncudan biri (5). Deniz'in bu sezonki asistlerinin dördü iç sahada gelirken, Kayserispor bu maçlarda yenilgi yüzü görmedi (3G 1B).

Beşiktaş'ın ligde deplasmanda attığı son altı golün üçü Cenk Tosun'dan geldi.



#beIN Sports
#Canlı izle
#Kayserispor
#Beşiktaş
6 yıl önce
default-profile-img