|

Kayserispor Beşiktaş maç özeti ve golleri! Beşiktaş deplasmanda kayıp

Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşan siyah beyazlı takım 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Kayserispor'un golü Umut Bulut'tan gelirken Beşiktaş'ın golü ise penaltıdan Cenk Tosun'dan geldi. İşte Kayserispor Beşiktaş maç özeti.

Yeni Şafak
08:26 - 11/12/2017 Monday
Güncelleme: 08:35 - 11/12/2017 Monday
AA
Süper Lig'de Beşiktaş deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.
Süper Lig'de Beşiktaş deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'de Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'a takıldı. Her iki takımın da kontrollü oynadığı maçta puanlar paylaşıldı. Bu haftayı kayıpla kapatan Beşiktaş, puan durumunda 5. sırada yer aldı.

Süper Lig'in 15. haftasında Kayseri̇spor'a konuk olan Beşiktaş, ligde bundan önce oynadığı Galatasaray maçının ilk 11'i ile sahada yer aldı.

Kayserispor Beşiktaş maç özeti için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki mücadelede, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen hafta derbiyi 3-0 kazanan takımını bozmadı.

Siyah-beyazlılar sahaya Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Babel ve Cenk Tosun 11'i ile çıktı.

Beşiktaş'ta yedek kulübesinde ise Tolga Zengin, Utku Yuvakuran, Mitrovic, Fatih Aksoy, Medel, Talisca, Lens, Orkan Çınar, Mustafa Pektemek ve Negredo bulundu.

Beşiktaşlı futbolcular sahaya "10 Aralık Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz" pankartıyla çıktı.


- Kayserispor'da zorunlu değişiklik

Kayserispor, geçen haftaki Aytemiz Alanyaspor maçının 11'inden iki değişiklikle Beşiktaş karşısında sahada yer aldı.

Ligde 14. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Şamil Çinaz ile bu maçta çıkan olaylar sonucu 1 maç men cezası alan Deniz Türüç, Beşiktaş maçında forma giyemedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Deniz ve Şamil'in yerine Boldrin ile Kucher'i ilk 11'de görevlendirdi.

Sarı-kırmızılılar sahaya Lung, Tiago Lopes, Kucher, Kana Bıyık, Atila Turan, Sapunaru, Badji, Mendes, Boldrin, Güray Vural ve Umut Bulut 11'i ile çıktı.

- Taraftarlardan yoğun ilgi

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada kendilerine ayrılan bölümleri dolduran taraftarlar, takımları lehine tezahüratta bulundu.

Kayserispor taraftarları maç öncesinde batı kale arkası ve maraton tribünlerinde koreografi yaptı. Taraftarlar, kartonlarla ''Kapalı kale tribünü'' diye adlandırılan batı kale arkasında Kayserispor'un logosunu ve kuruluş tarihini, maraton tribününde ise "Kayserispor" yazısını oluşturdu.


Güneş: “Yüzde 150 penaltı”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Rakibin beraberlik anlayışına biz de ayak uydurduk” dedi. Güneş ayrıca, kazandıkları penaltının yüzde 150 penaltı olduğunu da vurguladı.

Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş, Kayseri’ye kazanmak için geldiklerini ifade ederek, “Oyuna öyle başladık, oyun kontrolü bizdeydi. Beklenmeyen şekilde yediğimiz gol sonrası kontrolü kaybetsek de beraberlik golünü bulduk. İkinci yarı fazla etkili olamadık, rakibin berberlik anlayışına biz de ayak uydurduk. Üzgünüz, 2 puan bırakıyoruz” dedi.

Penaltı pozisyonunu değerlendiren Güneş, “Hakemle ilgili konuşacak bir şey yok, penaltı verdi. Yüzde 100 değil yüzde 150 penaltı” ifadelerini kullandı.

"Şehitlerimizi rahmetle anıyorum"

Güneş ayrıca geçen yıl düzenlenen bombalı terör saldırısının yıldönümünde şehitleri anarak, “Ülkemizin acı gereği, maalesef bundan bir sene önce şehitlerimiz oldu. Dünyanın neresinde olursa olsun kınadığımız bir olaydı. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Ligin ilk yarısında kalan 2 maçı da kazanmak istediklerini ifade eden Güneş, sözlerine şöyle devam etti:

“Bizim iki maçımız daha var, onları kazanmak istiyoruz. Şu anda bir sürü takım iddialı görünüyor. Bugün Kayserispor’da şampiyonluğu düşünüyor, Göztepe de şampiyonluğa oynuyor.”

#Beşiktaş
#Futbol
#Kayserispor
#SÜPER LİG
#Maç özetleri
6 years ago
default-profile-img