|

Kıbrıs’ta Unutulmaz Bir Balayı Yaşayın

Evli çiftlerin ilk tatillerinin kusursuz geçmesi oldukça önemlidir. Balayı tatili hem düğün stresinden ve yorgunluğundan uzaklaşmanızı sağlarken aynı zamanda evli olarak çıkılan ilk tatil olduğu için özenli bir şekilde planlanır.

Yeni Şafak ve
17:52 - 12/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:43 - 19/12/2017 Salı
Diğer
Kıbrıs
Kıbrıs
Dünyaca ünlü tatil destinasyonu Kıbrıs’ta balayı için sıkça tercih edilen destinasyonlar arasında yer almaktadır.
Kıbrıs balayı otelleri
yeni evli çiftlere eşsiz bir tatil sunarken aynı zamanda hem dinlenmenizi hem de keşfetmenizi ve eğlenmenizi sağlayan planlarıyla size mükemmeli sunar.
Balayı Otelleri ile Konfor ve Eğlence Bir Arada

Kıbrıs balayı fırsatları size pek çok farklı deneyimi bir arada sunarak unutulmaz bir tatil yaşamanızı sağlayacak. Kıbrıs’ın eşsiz tarihinde yolculuğa çıkmak, insanı baştan çıkaran kumsallarında güneşlenmenin ve dinlenmenin tadını çıkarmak ve bitmeyen eğlence hayatında hayat arkadaşınızla keyifli vakit vakit geçirmek için Kıbrıs balayı fırsatları tam size göre. Kıbrıs balayı paketleri sadece dinlenebileceğiniz ve denizin, kumun, güneşin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz seçenekler de sunuyor. Dilerseniz keşif dolu, yüksek tempolu bir tatil tercih edebilir dilerseniz de günlük yaşamın stresinden arınabileceğiniz dinlenme dolu bir tatil seçebilirsiniz. Her anlamda eksiksiz bir tatil deneyimi sunan Kıbrıs; gezmek isteyenler için Girne, Lefkoşa, Güzelyurt, Gazi Mağusa ve Lefke’de bulunan onlarca tarihi eseri ile ziyaretçilerine kucak açıyor.

Kıbrıs Balayı Paketleri Size Her Şeyi Sunacak
Yeşilırmak, Yavuz Çıkarma, Altın Kumsal gibi ünlü plajlarda vakit geçirmenizi sağlayan Kıbrıs balayı paketleri dilerseniz dünyanın tek ikiye bölünmüş başkenti Lefkoşa’yı görme şansını da sunuyor. Bir anda terk edilen, 1970’li yılların gözde turizm merkezi Kapalı Maraş sınırında bu tarihi olaya hala şahitlik edebilme şansı sunan Kıbrıs turları ile tarihi açıdan dolu dolu bir tatil deneyimi yaşayacaksınız. Kıbrıs balayı fırsatları size yöresel lezzetler deneyimleme, dünyaca ünlü Kıbrıs eğlence merkezlerinde eğlencenin tadını çıkarma ve yeni bir yer keşfetme fırsatı verecek.
Balayı fırsatları
ile uçuştan konaklamaya kadar eksiksiz bir paket alarak düğün hazırlıklarında bir de tatil planı yapmak zorunda kalmazsınız. Kıbrıs
balayı otelleri
sizi kusursuz bir şekilde ağırlamak için yeni evlilere özel hizmetleri ile her an şaşırıp, gülümseyeceğiniz bir tatil yaşayacağınızın garantisini veriyor.
#kıbrıs
#balayı
#tatil
6 yıl önce