|

Kiralık yat fiyatları ve merak ettiğiniz her şey bu sitede

Son senelerde bireysel ve kurumsal organizasyonlar için insanlar artık tekne ve yatları tercih etmeye başladılar.

Yeni Şafak ve
17:47 - 24/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:30 - 21/11/2017 Salı
Diğer
tekne
tekne
Hal böyle olunca boğazdaki yat ve teknelerin hem sayılarında hem de kalitelerinde gözle görüşür bir artış yaşandı. Restoran, otel ve benzeri kapalı mekanlar yerine boğazda yat gezilerine yönelmenin en önemli sebebi de bu sıradan mekanlarda organize edecekleri yemekli ve yemeksiz aktivitelere ödeyecekleri ücretin çok daha azını ödeyerek teknelerde çok daha kaliteli ve eğlenceli bir ortama sahip olunabiliyor olması geliyor. Uzaktan bakıldığında boğazda tekne ve yat kiralamanın çok pahalı olduğu düşünülse de aslında durum hiç de öyle değil. Gerçekten ekonomik açıdan makul ücretler ödeyerek tekne ve yat kiralamak mümkün. Tabi ki yat kiralama hizmetini hangi firmadan alacağınız çok önemlidir. Bu haberde sizlere boğazda uzun senelerdir profesyonel anlamda bu hizmeti vererek son derece makul ücretler karşılığında İstanbul sınırları içinde özel yat kiralama hizmeti veren
www.yatkiralama.net
şirketini tanıtacağız.

Şirket aklınıza gelecek her türlü yemekli ve yemeksiz organizasyon için yat kiralama hizmeti veriyor. Bireysel olarak organize edilen turların başında evlenme teklifleri, düğün eğlenceleri, doğum günü kutlamaları, yıldönümü yemekleri, yüzme turları, mezuniyet baloları, iftar yemekleri, kahvaltı turları ve fasıl geceleri geliyor. Kurumsal organizasyonlara da örnekler vermek gerekirse şirket yemekleri, bayi toplantıları, motivasyon geceleri ve iş yemeği görüşmelerini sayabiliriz. Tüm bu organizasyonları düzenlerken firmadan menü hizmeti alabileceğiniz gibi kendi yiyecek ve içeceklerinizi dışarıdan kendiniz temin edebilme hatta kendi catering firmanızla çalışabilme imkanına sahipsiniz. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirilirse firmanın önerdiği sayıda garson hizmeti alınması gerekecektir. Garsonlar hem servis yapacak hem de tur sonunda tekneyi temizleyeceklerdir. Aksi halde bu işlemlerin müşteriler tarafından yapılması gerekecektir.


Yatların tamamında yüksek kaliteli ses sistemi vardır ve kullanım için ek ücret ödenmesi gerekmez. Organizasyon süresince dinlemek istediğiniz özel şarkılarınız var ise cd ya da usb aygıtı ile yanınızda getirmenizde bir sakınca yoktur. Hatta telefondan da müzik dinletmesi yapılabilir. Canlı müzik (kemancı, fasıl ekibi, gitarist vb.) ve DJ talepleri olursa ilave ücretler ödenmesi gerekecektir. Ek ücret ödenmesi gereken hizmetlere örnek vermek gerekirse lazer gösterisi, yat süsleme, masa süsleme, rehberlik hizmeti, oryantal show ve pastayı sayabiliriz. Ancak bu hizmetlerin de firmadan alınma zorunluluğu yoktur. Arzu edenler bu ekstraları da dışarıdan kendileri temin edebilirler.



Şirket sitesi son derece zengin bir içeriğe sahip ve kullanımı da oldukça kolay. Ayrıca sitenin açılma ve çalışma hızı de gerçekten müthiş. Siteyi gezmek için butonlara bastığınızda yeni ekran ışık hızıyla önünüze geliyor desek abartıyor olmayız. Bu tarz kiralama işlerinde müşterilerin en çok merak ettiği konuların başında gelen fiyat bilgisi de sitede detaylı olarak verilmiş. Genelde firmaların büyük çoğunluğunda sitelerinde fiyat bilgilerini yazmazlar çünkü müşteriye göre fiyat verme huyları bir çoğunda vardır. Ancak bu firma son derece şeffaf bir fiyat politikası izlediği için sitede
ile menüler ve ek hizmetler için ödenmesi gereken ücretler ayrı ayrı yazılmış durumda. Siteye girdiğinizde üst kısımdaki kutulardan kişi sayınız, süre, menü tercihi ve varsa ekstra seçeneklerini işaretlerseniz kiraya verilen tüm yatların toplam ücretleri ekranınızda beliriyor. Seçtiğin yatın üzerine tıklarsanız yatın teknik özellikleri ve fotoğraf galerisinin olduğu yat detay sayfası karşınıza çıkıyor. Şunu kesin bir şekilde belirtebiliriz ki bu site rakipleri ile kıyaslanmayacak derecede müşteri memnuniyetini ve ihtiyaçlarını düşünerek hazırlanmış. Bu sitede yok yok.. Sık sorulan sorular kısmında da müşteriler tarafından en çok sorulan sorular ve detaylı cevapları yer alıyor. Yani daha önce hiç yat kiralamamış biri bile siteye girdiğinde kafasındaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırabileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Siteye giriş yaptığınızda ana sayfada gördüğünüz fiyatlar üst kısımda seçili durumda olan 2 kişi, 2 saat, alkolsüz menü ve ek hizmet seçilmemiş fiyatlardır. Bu seçenekleri kendi tercihinize göre belirleyerek farklı kapasite ve özelliklerdeki ekonomik, lüks ve mega yatlar için ödemeniz gereken toplam ücretleri görebilirsiniz. Sitenin mobil uyumu da çok iyi şekilde hazırlandığından cep telefonuyla bakacak olanlar da hiç bir sorun yaşamadan sitede gezinti yaparak fiyat bilgisi ve diğer detaylara rahatlıkla erişim sağlayabilirler.

Organizasyon devam ederken tur süresine de bağlı olarak Avrupa yakasında Yeniköy ile Beşiktaş, Anadolu yakasında da Üsküdar ile Beykoz semtleri arasında kalan kıyılar düşük seyir hızında gezilmektedir. Yatların büyük çoğunluğu Beykoz, Bebek, Arnavutköy, Kuruçeşme ve Haliç semtlerinde bağlı bulunuyor. Bu nedenle başlangıç ve bitiş noktası olarak da bu semtler ve buralara 5-10 dakikalık mesafedeki yerler (Kuleli, Beylerbeyi, İstinye, Rumeli Hisarı, Beşiktaş, Üsküdar vb.) ücretsiz olarak kullanılıyor. Yatın bağlı olduğu yere uzak yerlerden hareket edilmesi ya da bitiş yapılması istenirse ilave ücretler ödenmesi gerekebilir. Ayrıca firma güzergah üzerindeki ücretsiz yerleri alış ve bırakış için kullanıyor. Marina, iskele vb. ücrete tabi olan yerlerin kullanılması istediğinde buralarda ödenmesi gereken ücretleri de müşterilerin ödemesi gerekecektir.

Beğendiğiniz yatın rezervasyon işlemini gerçekleştirebilmeniz için ön koşul; toplam ücretin yarısının firmaya kaparo ödemesi olarak gönderilmesidir. Kaparo ödemesini almadan kesinlikle rezervasyon taleplerini işleme koymuyorlar. Kaparo gönderene kadar talep ettiğini yat sizin için 1-2 gün süreyle opsiyonda tutulup ödeme geldiği takdirde daha sonra yeni gelen talepler değerlendirilerek başka rezervasyon alınıyor. Ayrıca rezervasyon işlemi için de elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederiz. Çünkü yaz aylarında talep yoğunluğu olduğu için haftalar hatta aylar öncesinden bile rezervasyon yaptıran müşterileri bulunuyor. Özellikle bunaltıcı yaz sıcaklarının yoğun olduğu günlerde Adalar ve
için aşırı bir talep söz konusu. Yüzme turları da diğer tüm organizasyonlar gibi gruplara özel olarak organize ediliyor, karışık katılımlar mümkün değil. Sabah 10:00'da başlayıp akşam üzeri 18:0'da sonra eren yüzme turları sayesinde bunaltıcı yaz sıcaklarını eğlenceli bir hale çevirebilirsiniz. Yüzme turu fiyatlarına bakmak için firmanın sitesine girdiğinizde üst kısımdaki tur süresi kısmından "Günlük Boğaz" ve "Günlük Adalar" seçeneklerini işaretlemeniz gerekiyor. O halde vakit kaybetmeden
yatkiralama.net
adresini ziyaret edin ve kendi organizasyon paketinizi kendiniz oluşturup rezervasyon için iletişim kısmındaki bilgileri kullanarak yetkililerle temas kurun.. Keyifli saatler geçirmeniz dileklerimizle..
#tekne
#yat
#kiralama
7 yıl önce