|

Konya İnşaat ve Gayrimenkul Fuarında Osmanlı ve Selçuklu Mimarisine Ait Esintilere Rastladık.

11-14 Mayıs tarihleri arasında Tüyap tarafından gerçekleşen Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat Yenileme ve Teknolojileri Fuarı Konya'nın en büyük inşaat firmalarına ev sahipliği yaptı. Fuarın dikkat çeken firması ise Osmanlı ve Selçuklu mimarisini modern bir şekilde harmanlayan Moor Yapı firması oldu.

Yeni Şafak ve
18:16 - 22/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 18:23 - 22/05/2017 Pazartesi
Diğer
fuar
fuar

Gayrimenkul

Fuarı Yoğun İlgi Gördü

Geçtiğimiz günlerde Konya'da gerçekleştirilen Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat Yenileme ve Teknolojileri Fuarı’nda yer alan firmalardan biri de Moor Yapı idi.

Standda devam etmekte olan işlerini ve biten projelerini sergileyen Moor Yapı, ziyaretçilerini ağırladı. Selçuklu ve Osmanlı mimarisini günümüz modernizmi ile harmanlayan Moor Yapı fuarda yoğun ilgi gördü.

Diğer yandan Konya’da ilk defa gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı, mimari ve tarz olarak ilgi çeken projeleri büyük bir kitleye ulaştırmada önemli bir köprü görevi üstlendi. Firma yetkilileri fuarın, ziyaretçiler ve firmalar için çok faydalı geçtiğini ve müşterilerin istediği firmaya yatırım yapabilmesi için bütün projelerin tek bir yerde toplanıp görme imkanı sağladığı için büyük bir önem arz ettiğini ve Konya İnşaat sektörü için faydalı bir yenilik olduğunu dile getirdi.

Selçuklu ve Osmanlı Mimarisi Modern Olarak Tekrardan Harmanlanıyor

Fuar standında misafirlerini ağırlayan Moor Yapı yönetim kurulu üyesi Ramazan Öğmen, fuarın çok güzel bir atmosferde ve yoğunlukta geçtiğini dile getirdi.Standa gelen ziyaretçilerine projeler hakkında bilgi veren Ramazan Öğmen, Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenen yapıların daha çok ilgi ve beğeni topladığını belirtti.Bu tarz binaların günümüz inşaat sektöründe fazla ve detaylı bir şekilde uygulanmadığı ve hayata geçirilmediği için projelerin ve yapıların yoğun talep gördüğünü belirtti.

Genellikle projelerin dış cephe tasarımlarının dikkat çektiğini ve beğeni gördüğünü dile getiren Ramazan Öğmen, bu tasarım ve uygulamaların tamamiyle kendilerine ait olduğuna dikkat çekti. Firma olarak kendilerine bu tarz ve mimariyi profil olarak belirleyen Moor Yapı ilerleyen zamanlarda aynı tarzda daha özel binalarla çizgilerini ve kalitesini değiştirmeden yoluna devam edeceğini aktardı.

Şu an ki Projeler Ağırlıklı Olarak Selçuklu Bölgesinde

Şu anki projelerin tamamı Selçuklu ilçesinde bulunan Moor Yapı fuarda yapımı devam eden Hanzade Konağı ve Hünkar Köşkü isimli projelerini tanıttı.Yakın zamanda başlayacak olan 42. Alay Köşkü isimli projenin görsellerini ve detaylarını ziyaretçilerine aktardı.Fuar kapsamında projelerinin büyük bir ilgi gördüğünü belirten firma yetkilileri taleplerden oldukça memnun.Ayrıca projelerinin isimleri ziyaretçiler tarafından beğenildiğini aktaran Moor yapı yetkilileri gayrimenkul fuarında standı ziyaret eden katılımcı firma, tedarikçi ve müşterilere teşekkürlerini iletti.

#​Gayrimenkul
#fuar
#emlak
7 yıl önce
default-profile-img