|

Konya'da trafik kazası: 1 ölü 3 yaralı - Konya haber

Konya haber - Konya'da trafik kazası meydana geldi ve kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Otomobilin kamyona çarptığı kazada ilk müdahale olay yerinde yapılırken daha sonra yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. İşte Konya haberleri ve kazanın ayrıntıları...

Yeni Şafak
08:53 - 27/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 05:57 - 27/07/2016 Çarşamba
Diğer

Konya haberleri - Konya'da alt geçitteki ışıkların tamir ve bakımını yapan, üzerinde işçilerin bulunduğu park halindeki kamyona, gece otomobil çarptı. Kazada otomobil sürücüsü 37 yaşındaki Savaş Baysal öldü, aynı araçta bulunan Muhammet Çakıcı ile kamyonun sepetindeki 2 işçi de yaralandı. İşte Konya haberleri ve kazanın ayrıntıları...


Kaza, saat 02.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlık alt geçit içerisinde meydana geldi. Savaş Baysal yönetimindeki 80 FD 108 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak alt geçitteki ışıkların tamir ve bakımını yapan, üzerinde işçilerin bulunduğu 03 RC 505 plakalı kamyona arkadan çarptı.


Çarpmanın etkisiyle kamyonun altına giren otomobilde sürücü Baysal ve yanında bulunan arkadaşı 31 yaşındaki Muhammet Çakıcı araç içerisinde sıkışırken, kamyonun sepetinde bulunan 2 işçi de yere düşerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kamyonun altına giren otomobil, kaza yerine çağırılan vincin kamyonu kaldırması sonucu çıkartıldı.


Baysal ve Çakıcı iftaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu araç içerisinden çıkartılarak ambulanslarla Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Savaş Baysal burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Muhammet Çakıcı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, işçiler Mahmut Keşan ve Ali Arıkan'ın ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Alt geçitte bakım çalışması için her türlü tedbirin alındığı görülürken, otomobilden çıkan bira şişeleri ise dikkat çekti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.




#Konya
#Trafik kazası
#1 ölü
8 yıl önce