|

Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'de haftayı galibiyetle kapatan Konyaspor bir günlük izin sonrasında hazırlıklarına yeniden başladı. Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen, bu hafta ligde oynayacakları Beşiktaş maçının kolay olmadığını söyledi, "Bu zorlu maçta teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyoruz" dedi. Peki Konyaspor Beşiktaş ne zaman saat kaçta?

Yeni Şafak
13:00 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 13:05 - 24/01/2017 Salı
Diğer

Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde. Yeşil-beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 Ocak Perşembe günü Trabzonspor ile Spor Toto Süper Lig'de ise 30 Ocak Pazartesi günü Beşiktaş ile oynayacağı maçların hazırlıklarına start verdi. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman salonda iki grup halinde yapılan CORE ısınma ve denge-ağırlık çalışması ile başladı. Oyuncular sahada 5'e 3 pas ve top kapma çalışmasının ardından taktik bir çalışma gerçekleştirdi.



Konyaspor Beşiktaş ne zaman saat kaçta?


eşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında bugün deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Atiker Konyaspor-Beşiktaş maçı 26 Ağustos Cuma günü saat 21.45'te başlayacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak mücadele Lig Tv kanalından canlı olarak yayınlanacak.








Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen, bu hafta ligde oynayacakları Beşiktaş maçının kolay olmadığını söyledi, "Bu zorlu maçta teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyoruz" dedi. Basın Sözcüsü Gökmen, Atiker Konyaspor, 30 Ocak pazartesi günü İstanbul'da Vodafon Arena'da oynayacakları lig lideri Beşiktaş maçının hazırlıklarını basına kapalı olarak sürdürdükerini belirtirken şunları söyledi:



"'Hedefimiz belli. Teknik direktörümüz Aykut Kocaman, net bir ifadeyle, ön elemede olsa bile yine UEFA Ligi'ni kovalayacağımızı beyan etti. Yönetim kurulumuzda bu hedef için çalışmalarına devam ediyor. Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Ligi'n çok koşan, oyun disiplininden kopmayan ender takımlardan biri. Her şey bir tarafa taraftarımızın ve Konyalıların başını dik tutacak bir mücadele sergileyeceğimize eminiz. Bizim için iç saha ve dış saha diye bir ayrım yok. Rakip ayrımı yapmadan bütün maçlara aynı ciddiyetle hazırlanıyor, kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Beşiktaş ile oynayacağımız lig maçında da düşüncemiz bu yönde olacak."



#Konyaspor Beşiktaş
#Süper Lig
#Konyaspor
#Beşiktaş
7 yıl önce