|

Konyaspor Rizespor canlı izle! Konya Rize canlı yayın

Konyaspor Rizespor maçını canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Konyaspor kendi evinde Rizespor ile karşılaşıyor. Maç ise saat 16.00’da oynanacak. İşte Konyaspor Rizespor canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
11:24 - 21/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:28 - 21/01/2017 Cumartesi
Diğer

Konyaspor Rizespor maçı canlı izleme bilgileriyle haberimizde. Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Konyaspor kendi evinde Rizespor'u ağırlıyor. Taraftarlar ise bu maçı canlı izleme yöntemlerini arıyor. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden sizler de Konyaspor Rizespor maçını canlı izleyebilirsiniz.



( Üyelik gerektirir )


Konyasporlu futbolculardan El-Bab'daki askerlere destek

Atiker Konyasporlu futbolcular, Halep'in kuzeydoğusundaki El Bab ilçesinde görev yapan Türk askerlerine hazırladıkları kliple destek mesajı gönderdi.



Yabancı oyuncuların da yer aldığı, "El-Bab'da destan yazan kahraman askerlerimize" başlığıyla sosyal medyada yayınlanan videoda, yeşil-beyazlı futbolcular Ali Çamdalı, Selim Ay, Ali Turan, Volkan Fındıklı, Deni Milosevic, Mehmet Uslu, Serkan Kırıntılı, Kaya Tarakçı, Ömer Ali Şahiner, Halil İbrahim Sönmez ve Marc Kibong Mbamba, tek tek duygularını dile getirdi.



Videoda futbolcuların "Aziz vatanımın mert, yürekli, cesur evlatları. El-Bab'ın yiğit, korkusuz aslanları. Şehitlerimizin vatanperver arkadaşları. Sizin sayenizde alnımız ak, başımız dik, sırtımız pek. Sanmayın ki orada yalnızsınız. 80 milyonun aklında, dualarındasınız. Bu vatan için, bayrak için, millet ve memleket için yaptıklarınızı unutursak kanımız, kalbimiz kurusun. Allah sizi korusun. Her daim yar ve yardımcınız olsun." sözleri yer alıyor.







İki takım arasındaki istatistikler


  • İki takım Süper Lig'de 20. randevusuna çıkacak. Önceki 19 maçın 10'u berabere bitti (Konyaspor altı, Rizespor üç kez kazandı).
  • Konyaspor, Süper Lig'de Rizespor ile evinde oynadığı dokuz maçta yenilgi yüzü görmedi (6G 3B) ve bu maçlarda rakibine toplam 16 gol attı.
  • Konyaspor Süper Lig'de 2015/16 sezonu başından beri sadece üç iç saha maçında yenildi (15G 7B).
  • Son iki deplasman maçını kazanan Rizespor, Nisan 2014'ten bu yana Süper Lig'de arka arkaya üç deplasman maçından galip ayrılamadı. Rizespor'un 2014'teki üç maçlık serisi aynı zamanda Süper Lig tarihlerindeki en uzun deplasman serisi konumunda.
  • Konyaspor bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahalarında topla en az buluşan takım (223). Ancak bu sezon ceza sahasından 19 gol atan Konyaspor, ceza sahası içindeki her 11.7 topla buluşmasında bir gol atıyor ve bu alanda ligin en iyi üçüncü takımı.
  • Bu sezon sadece Başakşehir (%22.8) ve Fenerbahçe (%22.6), Konyaspor'dan daha iyi bir gole çevirme oranına sahip (.9).
  • Bu sezon sadece Akhisar Belediyespor (%44), Rizespor'dan daha az topa sahip olma oranı tutturdu (%44.5).
  • Rizespor bu sezon Süper Lig'de kornerlerden en fazla gol yiyen üç takımından biri iken (6, Adanaspor ve Gaziantepspor ile birlikte), Konyaspor bu sezon ligin kornerlerden en fazla gol atan üç takımından biri (5, Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte).
  • Jagos Vukovic, Rizespor ile Süper Lig'de oynadığı beş maçta üç gol attı. Rizespor Vukovic'in Süper Lig'de en fazla gol attığı takım konumunda.
  • Ümit Kurt bu sezon Süper Lig'de en fazla hava topu mücadelesi kazanan oyuncu konumunda (61).

CANLI ANLATIM


#Konyaspor
#Rizespor
#Canlı izle
7 yıl önce