|

Konyaspor Salzburg maçı hangi kanalda canlı izlenecek mi?

Konyaspor Salzburg maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maç şifresiz canlı izlenebilecek mi? UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. hafta maçında Konyaspor sahasında Salzburg'u konuk ediyor. Maçın yayın bilgilerini ve son gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
19:36 - 18/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:59 - 18/10/2017 Çarşamba
Diğer
​Konyaspor Salzburg maçı hangi kanalda canlı izlenecek mi?
​Konyaspor Salzburg maçı hangi kanalda canlı izlenecek mi?

Konyaspor Salzburg maçı hangi kanalda, saat kaçta, maç şifresiz canlı izlenebilecek mi? İşte bu soruların yanıtını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. maçında temsilcimiz Konyaspor sahasında Avusturya ekibi Salzburg'u ağırlayacak. Yarın akşam (19 Ekim Perşembe) saat 20.00'da başlayacak mücadele TRT1 kanalından şifresiz canlı yayınlanacak. İşte Konyaspor Salzburg maçından tüm detaylar.

Mustafa Reşit Akçay: “Salzburg maçında Avrupa’daki yerimizi belli edeceğiz”

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Salzburg maçında Avrupa’daki yerlerini belli edeceklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi I. Grubu 3. haftasında yarın Avusturya temsilcisi Salzburg ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, yeşil-beyazlı futbolcu Deni Milosevic ile birlikte maçın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, genç bir takıma karşı mücadele vereceklerini, maçın sonucuna göre Avrupa’daki yerlerini belli edeceklerini söyledi. Akçay, “Yaş ortalaması 23.8 olan dinamik, ikinci bölge etkinlikleri yüksek ve 3. bölgede hareketlilikleri oldukça yoğun bir takıma karşı oynayacağız. Ama bizde fiziki olarak iyi bir durumdayız. Galatasaray müsabakasında bunu gördük. Ancak taktik ve bireysel olarak bazı hatalar yapmaya devam ediyoruz. Bunların üstesinden gelebiliriz. Yarın akşamda böyle bir müsabaka olacak. Sahanın içerisinde iyi bir duruş gösteren takım olarak yerimizi alacağız. Sporcu arkadaşlarımızda iyi bir performans göstererek buradaki yerimizi belli edeceğiz. Yani Avrupa’daki yerimiz neresi belli edeceğiz. Böyle bir müsabaka oynuyoruz. Ligdeki yerimiz yadırganabilir ancak potansiyelimiz bunu daha yukarı çekebilecek potansiyele sahip. Onu da önümüzdeki müsabakalarda devreye sokacaktır” diye konuştu.

Milosevic: "Rakibimizin iyi olduğunu biliyoruz"

Yeşil beyazlı futbolcu Deni Milosevic ise, galibiyet için sahaya çıkacaklarını dile getirdi. Milosevic, “Rakibimizin iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Taraftarlarımızın önünde onların verdiği güçle oynayacağız. İyi bir performans sergileyerek iyi bir sonuç almaya çalışacağız. Galibiyet için oynayıp 3 puanı almaya çalışacağız” diye konuştu.


UEFA Avrupa Ligi’nde 3. hafta heyecanı

UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftası Astana-Maccabi Tel Aviv maçı ile başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı, yarın oynanacak 24 karşılaşma ile yaşanacak. Türkiye’yi temsil eden takımlardan Atiker Konyaspor, I Grubu’nda evinde Avusturya ekibi Salzburg’u ağırlayacak. Bir diğer Türk takımı Medipol Başakşehir ise C Grubu müsabakasında deplasmanda Almanya’nın Hoffenheim takımı ile karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi’nde 3. haftanın TSİ programı şöyle:

18.00 Astana - Maccabi Tel Aviv

20.00 Lugano - Viktoria Plzen

20.00 Hapoel Beer-Sheva - FCSB

20.00 BATE - Köln

20.00 Kızılyıldız - Arsenal

20.00 Atiker Konyaspor - Salzburg

20.00 Olympique Marsilya - Vitoria Guimaraes

20.00 Östersunds - Athletic Bilbao

20.00 Zorya - Hertha Berlin

20.00 Nice - Lazio

20.00 Zulte Waregem - Vitesse

20.00 Zenit - Rosenborg

20.00 Vardar - Real Sociedad

22.05 Villarreal - Slavia Prag

22.05 Skenderbeu - Partizan

22.05 Dinamo Kiev - Young Boys

22.05 Braga - Ludogorets

22.05 Hoffenheim - Medipol Başakşehir

22.05 Milan - AEK

22.05 Austria Wien - Rijeka

22.05 Everton - Olympique Lyon

22.05 Atalanta - Apollon

22.05 Sheriff - Lokomotiv Moskova

#Konyaspor
#Salzburg
#UEFA Avrupa Ligi
#Maç hangi kanalda
#maç saat kaçta
#canlı izle
#I Grubu
#futbol
6 yıl önce
default-profile-img