|

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı Kamu personeli adayları tarafından büyük merak konusu oluyor. Bugün gerçekleştirilen genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri sınavı (KPSS sınavı) sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
12:48 - 21/05/2017 Pazar
Güncelleme: 12:59 - 21/05/2017 Pazar
Diğer
​KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı Kamu personeli adayları tarafından büyük merak konusu oluyor.
​KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı Kamu personeli adayları tarafından büyük merak konusu oluyor.

2017 lisans KPSS sonuçları, KPSS sonuçları... 2017 KPSS sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Bugün gerçekleştirilen genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri sınavı (KPSS sınavı) sonuçlarına dair detayları haberimizde sizlere sunuyoruz.

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM tarafından yapılan KPSS sınavı sonuçlarının Haziran ayının 16'sında açıklanması bekleniyor.

KPSS lise lisans memurluk sınavı sonuçları ÖSYM'nin sitesinden yayınlanacak. Adaylar ÖSYM
adresine giriş yapmalı. KPSS adayları ÖSYM Aday İşlemleri Sayfası ais.osym.gov.tr'ye ÖSYM aday şifreleri ve TC Kimlik Numaralarıyla giriş yapacaklar. üniversite KPSS lisans sınav sonuçları ÖSYM ais dışında başka bir yerden açıklanmayacak ve 2017 Kamu Personeli Seçme Sınav sonucu adaylara posta yoluyla gönderilmeyecek.
KPSS LİSANS P3 PUANI

55 NET 70 PUAN

62 NET 75 PUAN

72 NET 80 PUAN

84 NET 85 PUAN

91 NET 90 PUAN

Zonguldak’ta KPSS heyecanı

KPSS Genel Kültür-Yetenek Sınavı saat 10.00 itibariyle başladı. Zonguldak’ta Fen Lisesi’nde sınava girecek olan adaylar sınav öncesi didik didik arandı. Sınava 15 dakika kala okulun giriş kapısı kapatıldı. KPSS Genel Kültür-Yetenek Sınavı, Türkiye genelinde saat 10.00’da başladı. Zonguldak 12 derslikte 270 adayın sınava gireceği Fen Lisesi’nde güvenlik önlemleri alındı. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri okul girişinde üst araması yaptı. Adaylar sınav öncesi adeta didik didik arandı. Sınavın başlamasına 15 dakika kala bazı adaylar koşar adımlarla okulun yolunu tuttu. Çanta, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth gibi cihazlar, kulaklık, kolye, küpe, broş, metal para gibi metal içerikli eşyalar ile elektronik veya mekanik cihazların sınav salonuna girişine izin verilmedi. Sınav Giriş Belgesi’nde yazılı olmasına rağmen yasak olan eşyalarla sınava girmek isteyen bazı adaylar geri çevrildi. Adaylar yasak eşyaları refakatçilerine bıraktıktan sonra içeri alındı.Saatler 09.45’i gösterdiğinde ise binanın kapısı görevliler tarafından kapatıldı. Saat 14.30 itibariyle de Eğitim Bilimleri Sınavı gerçekleştirilecek. 14.15’ten itibaren adaylar sınav yapılacak olan salonlara alınmayacak.

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı Kamu personeli adayları tarafından büyük merak konusu oluyor. Tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

#2017 KPSS
#2017 KPSS sonuçları
#KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?
#KPSS
#ÖSYM
7 yıl önce
default-profile-img