|

Kumkapı'da otelde yangın çıktı- Son dakika İstanbul haberleri

İstanbul Kumkapı'daki bir otelde yangın çıktığı bildirildi. Kumkapı'daki otel yangınına ekipler müdahalede bulunuyor. işte son dakika İstanbul haberleri.

Yeni Şafak
21:37 - 13/06/2017 Salı
Güncelleme: 21:52 - 13/06/2017 Salı
AA
Kumkapı'da otelde yangın çıktı- Son dakika İstanbul haberleri
Kumkapı'da otelde yangın çıktı- Son dakika İstanbul haberleri
: Kumkapı'da bir otelde yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Çifte Gelinler Caddesi'nde bulunan bir otelde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ayrıntılar geliyor...


Şişli’de uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Şişli’de, uyuşturucu ile mücadele kapsamında polis tarafından düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, dün ilçeye bağlı Kuştepe mahallesindeki iki katlı bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarını alan polis, çalışma başlattı.

Söz konusu adresi takibe alan emniyet güçleri, uyuşturucu ticareti yapan kişileri tek tek tespit belirleyerek, ‘torbacı’ diye tabir edilen şüphelilere operasyon kararı aldı. Polisin belirlenen adrese düzenlediği baskında 5 şüpheli gözaltına alındı.Evde yapılan aramalarda, 2 kilo 100 gram bonzai, 317 adet ecstasy hap, paketler halinde 152 gram esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, bu silahlara ait mermiler, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 2 bin lira para, 1 adet hassas terazi, kılıç ve bıçaklar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polisin olay ile ilgili tahkikatı devam ediyor.

#Kumkapı
#otel
#Yangın
#İstanbul
#Son dakika haberleri
7 yıl önce