|

Kütahya'da Emet Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 17 personel alınacak-İŞKUR

İŞ-KUR tarafından düzenlenen toplum yararına çalışma programı kapsamında, Emet ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçici 17 personel alınacak.

Yeni Şafak
20:09 - 24/09/2016 Saturday
Güncelleme: 17:16 - 24/09/2016 Saturday
IHA

İŞ-KUR tarafından düzenlenen toplum yararına çalışma programı kapsamında, Emet ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçici 17 personel alınacak.



İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 8 ay süreli alınacak 17 personel için , müracaat , İŞ-KUR'a , İŞ-KUR internet sitesine ve Emet Belediyesinde bulunan İŞ-KUR irtibat bürosuna yapılabilecek.



28 Eylül'de sona erecek başvuruların ardından, 29 Eylülde ise Emet Öğretmenevi'nde mülakat yapılacak.



Yapılan mülakatlar sonunda seçilen adaylar, 10 Ekim 2016 ile 16 Haziran 2017 tarihleri arasından, Milli eğitim Müdürlüğü bünyesinde geçici olarak çalışacaklar.




İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI


"İşçinizi Kendiniz Yetiştirin"



Kural olarak İşbaşı Eğitim Programı kapsamında mevcut çalışan sayınızın 10'da 1'i kadar katılımcı için 320 fiili güne kadar destek sağlanmaktadır. Ancak ihtiyaç duyduğunuz kişi sayısı daha fazla ise %50 istihdam taahhüdü vererek çalışan sayınızın %30'una kadar katılımcı için 320 fiili güne kadar destekten faydalanabilirsiniz.



Program süresince katılımcı zaruri gideri (günlük 50 TL) ve kısa vadeli sigorta prim giderleri İŞKUR tarafından karşılanmaktadır.



Bu şekilde katılımcıyı işin başında görme imkânı bularak kendi ihtiyacınıza göre yetiştirebilir ve daha sonra istihdam ederek “Teşvikler” kısmında yer alan teşviklerden faydalanabilirsiniz.



81 ilde bulunan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile hizmet merkezlerine istediğiniz zaman başvuru yaparak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.




#İŞKUR
#Kütahya
#personel
#Emet
#Milli Eğitim Müdürlüğü
8 years ago