|

Kutbettin Gülen yakalandı! Kutbettin Gülen kimdir?

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in aranan kardeşi Kutbettin Gülen, düzenlenen operasyonla İzmir'de yakalandığı son dakika haberleri arasında yer alıyor. Peki Kutbettin Gülen kimdir? İşte FETÖ elebaşının kardeşi ile ilgili ayrıntılar...

Yeni Şafak
14:41 - 2/10/2016 Pazar
Güncelleme: 19:28 - 2/10/2016 Pazar
Diğer

Kutbettin Gülen kimdir? sorusunun yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in aranan kardeşi Kutbettin Gülen, düzenlenen operasyonla İzmir'de yakalandı. Edinilen bilgiye göre, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in “silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan aranan kardeşi Kutbettin Gülen'in Gazemir'de olduğu istihbaratı üzerine Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonla akrabasının evinde gözaltına alınan Kutbettin Gülen, ifadesi alınmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.



Kutbettin Gülen kimdir?


'dan alınan bilgilere göre Kubbetin Gülen'in hayatı şöyle; Ramiz Hoca'nın en küçük oğlu. 11 kardeşlik ailenin en küçüğü. Kutbettin Gülen doğmadan üç kardeşi vefat etmişti. 8 kardeş olarak büyüdüler. 1955 yılında Alvar köyünde doğdu. Babası o köyde imamlık yapıyordu.



Kutbettin Gülen'in adı Türkiye'de geniş kitleler tarafından ilk olarak 15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından duyuldu. FETÖ'ye finans sağlayan şirketlere bir bir kayyum atanırken ortaya garip gerçekleş çıkmıştı. İzmir'deki Kaynak Holding'e kayyum atanınca holdingin Çağlayan matbaasında çalıştır görülen Gülen'in kardeşleri Kutbettin Gülen ve Mesih Gülen'in 10 bin lira maaş aldıkları öğrenilmişti. Garip olan şey ise şu. İki kardeşin de 10 bin lira maaşı bir gün bile işe gitmeden almış olmaları.














#Kutbettin Gülen
#Fetullahçı Terör Örgütü
#FETÖ
#Fetullah Gülen
7 yıl önce