|

LİG TV ( beIN Sports ) maç özetleri ve Süper Lig’de 9. hafta atılan golleri izle

LİG TV maç özetlerini sizler için hazırladık. Süper Lig’in 9. Haftasında oynanan tüm maçların özetlerini ve atılan gollerin hepsini beIN Sports maç özetleri sayfasından öğrenebilirsiniz.

Yeni Şafak
08:19 - 23/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 08:22 - 23/10/2017 Pazartesi
Diğer
Haftanın maçlarını ve özet görüntülerini LİG TV maç özetleri sayfasından izleyebilirsiniz.
Haftanın maçlarını ve özet görüntülerini LİG TV maç özetleri sayfasından izleyebilirsiniz.

LİG TV ( beIN Sports ) maç özetleri sayfası aracılığıyla bu hafta oynanan maçların özetlerini ve gollerini rahatlıkla izleyebilirsiniz. Süper Lig’in 9. Haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Maç özetleri ve tartışmalı pozisyonları beIN Sports maç özetleri sayfasından rahatlıkla izleyebilirsiniz.

beIN Sports ( LİG TV ) maç özetleri sayfası

beIN Sports aracılığıyla her hafta oynanan tüm mücadelelerin özetlerini ve gollerini izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe’de hedef mutlak galibiyet

Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe’de hedef mutlak galibiyet. Zirvenin 8 puan uzağında kalan sarı-lacivertliler mağlubiyet halinde 11 puan geriye düşecek. Aykut Kocaman’ın bütün hesapları 3 puan üzerine.

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman tüm hesaplarını galibiyet üzerine kurdu. Ezeli rakibinin 8 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, mağlubiyet halinde 9 hafta sonunda zirvenin 11 puan gerisine düşecek. Galatasaray’ın zorlu bir fikstüre girdiğini söyleyen Aykut Kocaman, mevcut puan farkının da suni olduğunu ve önümüzdeki haftalarda bu farkın kapanacağını belirtmişti. Sarı-lacivertli takım, dev derbiden galibiyetle ayrılarak farkı 5 puana indirmenin hesaplarını yapıyor.

Skrtel ilk 11’de sahaya çıkacak

Akhisar deplasmanında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Evkur Yeni Malatyaspor maçında oynamayan Martin Skrtel ve Alper Potuk, Galatasaray maçının kadrosunda yer alabilecek. Slovak savunmacı Skrtel, Neto ile birlikte ilk 11’de sahaya çıkacak. Cezasını dolduran İsmail Köybaşı da, şans verilmesi halinde derbide oynayabilecek. Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Robin van Persie ve Mehmet Ekici ise maç kadrosunda yer alamayacak olan isimler.

Fenerbahçe’nin üstünlüğü bulunuyor

Ezeli rekabette Fenerbahçe’nin Galatasaray’a karşı üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda Fenerbahçe, rakibine karşı 145 galibiyet elde ederken 117 mücadele beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray ise 122 karşılaşmada Fenerbahçe’ye üstünlük kurabildi. Galatasaray’ın sahasında oynanan karşılaşmalarda ise sarı-kırmızılı takımın 74 galibiyeti bulunuyor. 56 karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken, Fenerbahçe deplasmanda 46 kez galibiyet almayı başardı. 2 takım arasında geçen sene oynanan karşılaşmaların 2’sini de Fenerbahçe galibiyetle kapattı. Galatasaray, 18 Ekim 2014’te sahasında 2-1 kazandığı maçtan bu yana Fenerbahçe karşısında ligde galibiyet alamıyor. Daha önce Fenerbahçe’nin başında 9 kez Galatasaray derbisine çıkan Aykut Kocaman, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi elde etti.


#LİG TV
#beIN Sports
#Maç özetleri
6 yıl önce
default-profile-img