|

LİG TV canlı izle! Online LİG TV izleme

LİG TV canlı izleme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig’de her hafta rekabet kızışıyor. Takımlar sahaya iniyor ve 3 puan için mücadele ediyor. Tüm maçlar ise LİG TV ekranlarından canlı izleniyor. Sizler de tüm maçları canlı izlemek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
10:23 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 10:26 - 1/10/2016 Cumartesi
Diğer

LİG TV canlı izleme bilgilerine ulaşmak oldukça kolaydır. Spor Toto Süper Lig'de birbirinden heyecanlı maçlar bizleri bekliyor. Rizespor Beşiktaş, Galatasaray Antalyaspor ve Fenerbahçe Osmanlıspor maçları LİG TV'de!





Beşiktaş ile Çaykur Rizespor 33. randevuda

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor, ligde yarın 33. kez karşı karşıya gelecek.



İki ekip arasında geride kalan 32 lig maçından 19'unu Beşiktaş, 7'sini Çaykur Rizespor kazandı, 6 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Beşiktaş rakip fileleri 54 kez havalandırdı, Çaykur Rizespor ise 32 gol attı.



Geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş, İstanbul'da 1-0, Rize'de de 2-1'lik skorlarla kazandı.



- Çaykur Rizespor 10 maçtır kazanamıyor


Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı Süper Lig'de 10 maçtır yenemiyor.



Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 17 Şubat 2006 tarihinde İstanbul'da 1-0'lık sonuçla alan yeşil-mavili ekip, daha sonraki 10 maçtan 6'sını yitirdi, 4'ünde berabere kaldı.



- Rize'deki maçlar


Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında Rize'de yapılan lig maçlarında galibiyet sayısında siyah-beyazlıların 3 farkla üstünlüğü bulunuyor.



Beşiktaş, deplasmanda 8 kez kazanırken, ev sahibi Çaykur Rizespor 5 kez galip geldi. Rize'deki 2 maçta ise eşitlik bozulmadı, siyah-beyazlılar 20, yeşil-mavililer ise 18 gol attı.



Bu arada, 1987-1988 sezonunda Çaykur Rizespor'un cezası nedeniyle Rize'de oynanması gereken maç, Ankara'da yapılmış ve Beşiktaş 3-0 kazanmıştı.



- Beşiktaş'a tarihi yenilgiyi tattırdı


Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında 2000-2001 sezonunda Rize'de yapılan lig maçında, siyah-beyazlı ekip tarihi bir hezimet yaşadı.



Sezonun 20. haftasında, 11 Şubat 2001'de yapılan karşılaşma siyah-beyazlı ekip açısından tarihe geçecek bir yenilgiye sahne oldu. Çaykur Rizespor, bu maçta güçlü rakibini 5-1 yendi. Bu sonuç Beşiktaş'ın, 59. yılını yaşayan lig tarihinde, 5-0'lık Bursaspor yenilgisinin ardından en kötü ikinci mağlubiyeti olarak kayıtlara geçti.





Fenerbahçe ile Osmanlıspor 15. kez karşılaşacak

Fenerbahçe ile Osmanlıspor, Süper Lig'de yarın 15. kez karşılaşacak.



Sarı-lacivertliler, eski adı Ankaraspor olan rakibiyle geçmişte ligde 14 kez karşı karşıya geldi.



Fenerbahçe, geride kalan maçlardan 2'si hükmen olmak üzere 9'unu kazandı, başkent ekibi 2 kez galip geldi, 3 müsabaka ise berabere bitti.



Geride kalan maçlarda Fenerbahçe'nin 6'sı hükmen galibiyetlerden doğan 24 golüne, Ankara temsilcisi 11 golle yanıt verdi.



Geçen sezon Ankara'daki maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı, İstanbul'daki müsabaka golsüz sona erdi.



Taraflar arasında 2009-2010 sezonunda oynanması gereken karşılaşmalar, Türkiye Futbol Federasyonunun o zamanki adıyla Ankaraspor'un lisansını iptal etmesiyle 3-0 Fenerbahçe lehine tescil edilmişti.




- Ankara'daki maçlar



Fenerbahçe ile Osmanlıspor arasında Ankara'da yapılan 7 lig maçından, 2'sini ev sahibi ekip, biri hükmen olmak üzere 3'ünü Fenerbahçe kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı.



Başkentte Osmanlıspor'un 7 golüne, Fenerbahçe, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere 10 golle yanıt verdi.




Galatasaray ile Antalyaspor 51. randevuda

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında karşılaşacak Galatasaray ile Antalyaspor 51. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım Süper Lig'de ise 41. kez bir birlerine rakip olacak.


Spor Toto Süper Lig'de 5 hafta sonunda 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak sadece 2 puan toplayan Antalyaspor, 6. haftada deplasmanda oynayacağıGalatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlılar ile sarı-kırmızılılar toplamda 51, Süper Lig'de ise 41. kez karşı karşıya gelecek.



Eto'o zorlu mücadelede forma giyecek

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da attığı gollerle takımın sevgilisi olan dünyaca ünlü golcü oyuncu Samuel Eto'o zorlu mücadelede forma giyebilecek. Samuel Eto'o, Başkan Ali Şafak Öztürk'ün katıldığı bir STK toplantısındaki açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yüzünden geçen hafta kadro dışı bırakılmıştı. Daha sonra yaptığı paylaşımlardan dolayı pişmanlık duyduğunu ve Galatasaray'a karşı forma giymek istediğini dile getiren 35 yaşındaki yıldız, yönetim kurulu ve Başkan Öztürk tarafından affedildi. Samuel Eto'o, geçen sezon Galatasaray ile İstanbul'da oynanan ve 3-3 berabere biten maçta 1 gol, 1 asist, Antalya'da oynanan ve kırmızı-beyazlıların 4-2 üstünlüğü ile sona eren maçta ise 2 gol, 1 asist yapma başarısı göstermişti. Eto'o, 2 maçta 3 gol, 2 asistlik bir performans ortaya koymuştu.



Galatasaray açık ara üstün

Bugüne kadar Galatasaray ile Antalyaspor 50 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlılar, geride kalan 50 maçta 8 galibiyet, 14 beraberlik ve 28 yenilgi aldı. İstanbul'da oynanan 24 maçta ise Antalyaspor 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 14 yenilgi elde etti. İki takım Spor Toto Süper Lig'de ise 40 kez karşılaştı. 40 mücadele sonunda Antalyaspor, 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 23 de yenilgi aldı.



En gollü maçta 8 gol

Kırmızı-beyazlılar ile sarı-kırmızılılar ilk kez 1981-1982 yılında Türkiye Kupası maçında karşı karşıya gelirken, mücadeleden sarı-kırmızılılar 1-0 üstün ayrılan taraf oldu. Galatasaray ile Antalyaspor arasında oynanan 50 maçta en çok golün atıldığı iki maç göze çarpıyor. 1986-1987 yılında Türkiye Kupası maçında oynanan ve 6-2 sarı-kırmızılıların üstünlüğü ile sona eren maç ile 1999-2000 yılında yine Türkiye Kupası maçında bu sefer Antalyaspor'un 5-3 galibiyetiyle biten maçlarda atılan toplam 8 gol iki takım arasında en gollü geçen mücadeleler oldu. İki takım arasında en farklı biten maç ise 1994-1995 yılında Süper Lig'de oynanan ve Galatasaray'ın 5-0 üstünlüğü ile sona eren müsabakaydı.


#LİG TV
#LİG TV canlı izle
#Galatasaray
8 yıl önce