|

Lig Tv canlı izle! Süper Lig maçları naklen Lig Tv'den canlı izleniyor

Lig Tv canlı izlemek için haberimizden yararlanabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig maçlarını Lig Tv'den canlı olarak izlemek için burada verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz. Süper Lig'in yeni sezonu tüm hızı ile devam ediyor. 2. hafta maçları bu akşam oynanacak Konyaspor Beşiktaş mücadelesi ile sürecek. Karşılaşmaları Lig Tv'ye üye olarak canlı izleyebilirsiniz. Süper Lig maçları hakkındaki son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
21:15 - 26/08/2016 Cuma
Güncelleme: 18:28 - 26/08/2016 Cuma
Diğer
Lig Tv canlı izle

me ekranı ile karşınızdayız. Spor Toto Süper Lig maçlarını naklen futbolseverlerle buluşturan Lig Tv'yi internet üzerinden izlemek isteyenler haberimize bakabilirler. Süper Lig'in 2. hafta açılış maçında Konyaspor ile Beşiktaş bu akşam saat 21.45'te karşılaşacak. Bu mücadeleyi ve diğer tüm karşılaşmaları

Lig Tv

'den canlı izleyebilirsiniz. Lig Tv'den

Süper Lig

maçlarını canlı izlemek için digiturkplay sitemine üye olmanız gerekiyor. Karşılaşmalardan son gelişmeleri ve canlı izleme sayfasını sizlerle paylaşıyoruz.



mek için tıklayınız



Digiturk dilediğinyerde nedir?


Digiturk'ün üyelerine sunduğu; yayın akışına bağlı kalmadan, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden, Digiturk yayınlarını izleyebildiğiniz servistir. İsterseniz internete bağlanan Digiturk Dilediğin Zaman uydu alıcısı ile yayın akışına bağlı kalmadan üyelik paketiniz dahilindeki içeriklerden oluşan zengin içerik arşivine ulaşabilir; isterseniz, Dilediğin Yerde uygulamasını indirerek cepten tabletten ya da web sitemiz üzerinden yine üyelik paketiniz dahilindeki içerikleri keyifle izleyebilirsiniz. Üstelik bu hizmetten yararlanmak için Digiturk'e üye olmanız yeterlidir. Digiturk üyeliğiniz dışında herhangi bir ücret yansıtılmamaktadır (Lig TV canlı maç yayınları hariçtir; canlı maç yayınlarını Dilediğin Yerde üzerinden takip edebilmek için Mobil Lig TV servisini aktif etmeniz gerekir).



Nasıl kullanırım ?


www.digiturkdilediginyerde.com.tr adresinden giriş yap butonu'na tıklayarak Digiturk üyelik numaranız ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Eğer şifrenizi bilmiyorsanız, şifrenizi almak için Digiturk'e kayıtlı cep telefonunuzdan SIFRE yazıp 3555'e iletmeniz yeterli.



Bu servisi kimler kullanabilir ?


Tüm Digiturk üyeleri kullanabilir. Herhangi bir ek ücret yansıtılmamaktadır. Lig TV canlı maç yayınları hariçtir; canlı maç yayınlarını Dilediğin Yerde üzerinden takip edebilmek için Mobil Lig TV servisini aktif etmeniz gerekir). Digiturk üyeleri paketleri dahilinde www.digiturkdilediginyerde.com.tr adresinden zengin içerik arişivine diledikleri zaman ulaşabilirler.



Neler izleyebilirim?


Canlı TV: İZtv, Turkmax'ın da içinde bulunduğu 100'ün üzerinde ulusal kanalı canlı TV seçeneğinden izleyebilir, tüm kanallardaki yayınları 12 saate kadar geri alabilirsiniz.



Yerli ve Yabancı Diziler: Ulusal kanallarda ve Digiturk kanallarında yayınlanan popüler dizi ve programların geçmiş bölümlerini dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Film ve fazlası: Film, Belgesel, Çocuk, Eğlence-Yaşam, Spor kategorilerinde 1000'in üzerinde içeriğe üyelik paketiniz dahilinde ulaşabilirsiz. Salonlar: Sinemalardan doğrudan Salonlar'a gelen yepyeni filmleri kiralayarak keyifle izleyebilirsiniz.



Lig'lerde bu hafta


Spor Toto Süper Lig ile TFF 1. Lig'de ikinci hafta maçları yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig ve 1. Lig'de haftanın maç programı şöyle:



- Spor Toto Süper Lig


Bugün:



21.45 Atiker Konyaspor-Beşiktaş (Konya Büyükşehir Belediye)



21.45 Aytemiz Alanyaspor-Antalyaspor (Antalya)



Yarın:


19.30 Kasımpaşa-Adanaspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan)



21.45 Akhisar Belediyespor-Galatasaray (Manisa 19 Mayıs)



21.45 Gaziantepspor-Trabzonspor (Kamil Ocak)



28 Ağustos Pazar:


19.30 Bursaspor-Medipol Başakşehir (Bursa Büyükşehir Belediye)



19.30 Kardemir Karabükspor-Çaykur Rizespor (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)



21.45 Fenerbahçe-Kayserispor (Ülker)



21.45 Osmanlıspor-Gençlerbirliği (Osmanlı)



- TFF 1. Lig


Bugün:



21.45 Bandırmaspor-Büyükşehir Gaziantepspor (İzmir Atatürk)



21.45 Ümraniyespor-Manisaspor (Atatürk Olimpiyat)



Yarın:


19.30 Eskişehirspor-Şanlıurfaspor (Eskişehir Atatürk)



21.45 Elazığspor-Boluspor (Elazığ Atatürk)



21.45 Adana Demirspor-Denizlispor (Adana 5 Ocak Fatih Terim)



28 Ağustos Pazar:


19.30 Sivasspor-Mersin İdmanyurdu (Stadı açıklanmadı)



19.30 Giresunspor-Balıkesirspor (Giresun Atatürk)



21.45 Yeni Malatyaspor-Samsunspor (Malatya İnönü)



21.45 Göztepe-Altınordu (Stadı açıklanmadı)




Akhisar Belediyespor, Galatasaray maçına hazır


Spor Toto Süper Lig'de yarın Galatasaray'ı konuk edecek Akhisar Belediyespor, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.



Son çalışmasını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde gerçekleştiren Ege temsilcisi, Manisa'da kampa girecek.



Yeşil-siyahlı ekipte sakatlıkları bulunan Serdar Kesimal ve kaleci Bora Körk'ün yanı sıra henüz kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarını sürdüren Abdoul Sissoko yarınki maçta forma giyemeyecek.



Akhisar Belediyespor-Galatasaray karşılaşması yarın saat 21.45'te Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.



Fenerbahçe, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı


Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Ülker Stadyumu sahasında Kayserispor'la yapacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.



Sarı-lacivertliler, Can Bartu Tesisleri'nde Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 15.30'da başladı ve 1 saat sürdü. Grasshopper maçında görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla sürdürdü. Yine dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla devam eden antrenman, şut çalışmaları ile tamamlandı.



Bursaspor'da Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları


Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında, 28 Ağustos Pazar günü sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.



Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu gözetiminde, Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.



Isınma hareketleriyle başlayan idman el topu oyunuyla devam etti. Daha sonra kontrol pas oyunu oynayan yeşil-beyazlı oyuncular, son bölümde taktik çalışma yaptı.



Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek.




Bilgisayarım kilitlenirse izlemeye başladığım içerikleri nasıl izleyebilirim?


Bu içerikleri son gösterim tarihi süresi bitmediyse tekrar izleyebilirsiniz.



İzlemek istediğim içerikleri bilgisayarıma indirebilir miyim?


İçerikleri sadece Dilediğin Yerde mobil uygulamaları ile ya da www.digiturkdilediginyerde.com.tr üzerinden veya internete bağlı Digiturk Dilediğin Zaman uydu alıcınızdan izleyebilirsiniz. İndirme (Download) imkanı bulunmamaktadır.



Bağlantı hızım düşerse içerikleri izlemekte sorun yaşar mıyım?


Görüntü kalitesi bağlantı hızınıza göre anlık olarak değişmektedir, bu sebeple hızınız düşse de videolarda kesinti yaşamazsınız. Tavsiye edilen ortalama internet bağlantı hızı paylaşımsız 1Mbps'dir. Servisin en önemli özelliklerinden biri izlediğiniz videonun/canlı yayının kalitesinin o anki internet hızına göre değişebilmesidir. İnternet bağlantınız ne kadar hızlı olursa yayınlar o kadar kaliteli gösterilecektir. Bağlantı hızınız düştükçe yayının kesilmemesi için görüntü sıkıştırması uygulanmakta, bu da görüntü kalitesinin düşmesine yol açmaktadır. Bütün bunlar siz videonuzu izlerken sistem tarafından gerçekleştirilecek olup, filminizi izlerken herhangi bir kesinti yaşamamanızı sağlar (1Mbps ve üzerindeki paylaşımsız bağlantılarda). Videoları ne kadar kaliteli izlemek istiyorsanız, hızınızın da o kadar yüksek olması gerekmektedir. Ayrıca tavsiyemiz, servisten yararlanırken internetin yoğun olarak kullanılmaması ve dosya yüklemesi yapılmamasıdır.



Son gösterim tarihi ne demektir?


İzlemek istediğiniz her içerik belli süre ile sistemde kalmakta, Lisans süreniz bitince bu içeriği izleme olanağınız kalmamaktadır. İçeriklerin lisans süreleri hakkında daha fazla bilgi için seçtiğiniz içeriğin detaylarına bakabilirsiniz.



Herhangi bir içeriği kendi bilgisayarım dışında izlemem mümkün mü?



Digiturk üyelik numaranız ve şifrenizle giriş yaparak istediğiniz yerde, istediğiniz bilgisayarda izleyebilirsiniz. Ayrıca internete bağlanan Digiturk Dilediğin Zaman uydu alıcınız ya da akıllı telefon ve tabletiniz ile de bu içeriklere ulaşabilirsiniz.



Canlı yayını geri alabilir miyim/ durdurabilir miyim?


Video oynatıcımızın özellikleri arasında yayını ileri-geri alma ve durdurma özellikleri bulunmaktadır. Kaçırdığınız sahneleri tekrar izlemek için 12 saate kadar yayını geri alabilir, dilediğiniz anda tekrar canlı yayına geçebilirsiniz.



Aynı anda web ve mobil uygulamalar üzerinden servisi kullanabilir miyim?



Hayır. Aynı anda uydu alıcınız ve bir cihazdan daha bu servise erişebilirsiniz.



Dilediğin Zaman uydu alıcısında; Dilediğin Zaman portal üzerinde izlemeye başladığım bir içeriğe web'den ve mobil uygulamalardan devam edebilir miyim?



Evet. Digiturk Dilediğin Zaman uydu alıcınızı internete bağladıktan sonra eriştiğiniz Dilediğin Zaman portal'da bir içeriği izlemeye başladıktan sonra izleme sonlandırılabilir; web'den cep'den ve tablet'den kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.



Salonlardan kiraladığım içeriği izlemek için ne tür kısıtlar var?


Salonlar'dan kiraladığınız bir içeriği 7 gün içerisinde izlemeniz gerekmektedir. İçeriği izlemeye başladıktan 48 saat süre içerisinde bitirmelisiniz. İçeriği 48 saat içerisinde dilediğiniz kadar kez izleyebilirsiniz. 48 saat sonunda kiralama işlemi sonlanmış olacaktır. Eğer 7 gün içerisinde izlemeye başlamazsanız; içeriği izleme hakkınız kaybolur ve yeniden kiralamanız gerekir.




Lig Tv canlı izle

mek için haberimizden yararlanabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig maçlarını Lig Tv'den canlı olarak izlemek için burada verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz. Süper Lig'in yeni sezonu tüm hızı ile devam ediyor. 2. hafta maçları bu akşam oynanacak Konyaspor Beşiktaş mücadelesi ile sürecek. Karşılaşmaları Lig Tv'ye üye olarak canlı izleyebilirsiniz. Süper Lig maçları hakkındaki son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.


#Lig Tv canlı izle
#Digiturk
#Canlı maç izle
#Spor Toto Süper Lig
8 yıl önce