|

M. Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

M. Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında kritik bir maç oynanacak. Medipol Başakşehir ile lider Beşiktaş arasındaki zorlu mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İşte maç öncesi son gelişmeler.

Yeni Şafak
20:35 - 28/04/2017 Cuma
Güncelleme: 20:48 - 28/04/2017 Cuma
AA
M. Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?​
M. Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?​

Medipol Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte bu soruların yanıtını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında lider Beşiktaş, deplasmanda takipçisi Medipol Başakşehir'e konuk olacak. Lider Beşiktaş'ın maçı kazanması durumunda şampiyonluğa çok yaklaşmış olacak. M. Başakşehir Beşiktaş maçı 30 Nisan Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma beIN Sports kanalından yayınlanacak. İşte zorlu maç öncesindeki son haberler ve detaylar.

Beşiktaş'tan son haberler-
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında, 30 Nisan Pazar günü lig ikincisi Medipol Başakşehir'e konuk olacak lider Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, pas ve pozisyon çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.

İdmanın son bölümünde şut çalışmaları yapılırken, Anderson Talisca ve Ricardo Quaresma, antrenman sonunda da frikik çalışması yapmayı sürdürdü. İki oyuncunun rekabeti ve atılan gollerin ardından sevinçleri, renkli görüntüler oluşturdu.

Beşiktaş'ta, dün özel program dahilinde çalışan Luiz Rhodolfo ile salonda çalışan Atiba Hutchinson ve Anderson Talisca, bugünkü idmana dahil oldu. Kaleci Fabricio Ramirez'in ise özel programı dahilinde salonda idman yaptığı bildirildi.

- Aboubakar sakatlandı -
Siyah-beyazlı oyuncu Vincent Aboubakar, antrenmanın çift kale maç bölümünde sol ayak bileğinden sakatlandı. Maç sırasında bir anda yerde kalan Kamerunlu oyuncu, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından sekerek sahadan ayrıldı. Oyuncunun ayak bileğinin burkulduğu ve durumunun ciddi olmadığı aktarıldı.
- Beck'in eşi ve kızı izledi

Beşiktaş'ın Alman savunma oyuncusu Andreas Beck'in eşi Manuela ile kızı Amelicia, idmanı izlemek için tesislere geldi. Kızı kucağında medya mensuplarının yanına gelen Manuela'nın oldukça iyi seviyede Türkçe konuşması dikkati çekti. İdman sonunda Beck, eşi ve kızıyla basın mensuplarına poz verdi.

SÜPER LİG 29. HAFTA PROGRAMI

Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçında Cüneyt Çakır düdük çalacak. Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu tarafından Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, maçlarda düdük çalacak hakemler şöyle:

28 Nisan Cuma:

20.00 Gaziantepspor - Kardemir Karabükspor : Özgür Yankaya

29 Nisan Cumartesi:

16.00 Kayserispor - Aytemiz Alanyaspor: Halil Umut Meler

19.00 Trabzonspor - Gençlerbirliği: Fırat Aydınus

30 Nisan Pazar:

13.00 Kasımpaşa - Akhisar Belediyespor: Arda Kardeşler

16.00 Fenerbahçe - Çaykur Rizespor: Ali Palabıyık

19.00 Adanaspor - Antalyaspor: Alper Ulusoy

19.00 Medipol Başakşehir - Beşiktaş: Cüneyt Çakır

1 Mayıs Pazartesi:

20.00 Bursaspor - Galatasaray: Halis Özkahya

20.00 Osmanlıspor - Atiker Konyaspor: Volkan Bayarslan

Medipol Başakşehir, tarihi başarının eşiğinde-
Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında 30 Nisan Pazar günü lider Beşiktaş'ı yenmesi durumunda tarihi bir başarı elde edecek.

Şampiyonluk yolunda önemli bir sınava çıkacak turuncu-lacivertliler, rakibini yenmesi durumunda Süper Lig'de mutlu sona ulaşan 5 takımı da aynı sezonda mağlup eden tarihteki 2. takım olacak.

Bu sezon Galatasaray ve Bursaspor'u ikişer, Trabzonspor ile Fenerbahçe'yi birer kez yenen Medipol Başakşehir, Beşiktaş'la sezonun ilk devresinde oynadığı maçta sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı.

- Tek takım Kasımpaşa -
Süper Lig tarihinde bugüne dek aynı sezonda şampiyon takımları yenme başarısını sadece Kasımpaşa gösterdi. Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunda 6. haftada Fenerbahçe'yi 2-0, 10. haftada Bursaspor ve 18. haftada Galatasaray'ı aynı sonuçla 2-1 yenen İstanbul temsilcisi, 24. haftada Trabzonspor'u 2-0, 26. haftada da Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti. Medipol Başakşehir, konuk edeceği siyah-beyazlıları mağlup ederse, Kasımpaşa'nın unvanına ortak olacak.
- "Dört büyükler"i aynı sezonda yenen 5. takım olma hedefi-
Medipol Başakşehir, Beşiktaş'ı yenmesi durumunda başka bir başarı daha elde edecek. Lig tarihinde bugüne kadar "Dört büyükler" diye adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u aynı sezonda yenmeyi başaran sadece 4 takım oldu. Turuncu-lacivertliler, şampiyonluk yarışı verdiği rakibini eli boş göndermesi durumunda, 1987-1988'de Malatyaspor, 2001-2002'de MKE Ankaragücü, 2006-2007'de Bursaspor ve 2012-2013'te Kasımpaşa'nın "Dört büyükler"i aynı sezonda mağlup etme başarısını da tekrarlayacak.
- 10 maçta tek yenilgi -
Medipol Başakşehir, bu sezon 5 şampiyon takım karşısında, ligde ve kupada oynadığı 10 maçın sadece birini kaybetti. Turuncu-lacivertliler, söz konusu 10 müsabakada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Medipol Başakşehir, ligde ve kupada Galatasaray'ı 3 maçta da yenmeyi başardı. İstanbul temsilcisi, bu sezon Süper Lig'de Bursaspor'u iki, Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi de bir kez mağlup etti. Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Süper Lig'de de Beşiktaş'la berabere kaldı.

Turuncu-lacivertliler, bu sezon 5 takıma karşı tek yenilgisini ise Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe karşısında deplasmanda 1-0'lık skorla yaşadı. Medipol Başakşehir, sezonun geri kalanında ligde Beşiktaş ve Trabzonspor'la, kupada ise Fenerbahçe'yle birer kez daha mücadele edecek.

#Beşiktaş
#Medipol Başakşehir
#Spor Toto Süper Lig
#29. hafta
#Maç hangi kanalda
#Maç saat kaçta
#maç ne zaman
#Süper lig
7 yıl önce