|

Maç özetleri izle! Süper Lig 6. hafta toplu maç sonuçları ve özetleri

Süper Lig maç özetleri haberimizde. Süper Lig’de oynanan tüm mücadelelerin ardından maç özetlerini haberimiz aracılığı ile izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
08:47 - 25/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 08:51 - 25/09/2017 Pazartesi
Diğer
Süper Lig maç özetleri
Süper Lig maç özetleri

Maç özetleri sayfası ile Süper Lig’de oynanan tüm mücadelelerin özetlerini ve sonuçlarını öğrenebilirsiniz. Her geçen hafta daha da heyecanlı olan Süper Lig’de kıyasıya mücadeleler devam ediyor. Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Beşiktaş’ı yenerken Galatasaray ise deplasmanda Bursaspor’u yendi. Bu sonuçların ardından Galatasaray Süper Lig’deki namağlup serisini devam ettirdi. İşte maç özetleri.

Yukarıdaki bağlantı üzerinden Süper Lig maç özetlerini izleyebilirsiniz.


Cenk Ergün: “Puan farkı açılsa da fark etmez”

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Bursaspor’a karşı aldıkları galibiyete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Çok zor bir deplasmandı. Buradan galibiyetle dönmek bizi daha da motive etti. Puan farkı açılsa da fark etmez. Ayaklarımız yere basmalı” dedi.

Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Bu sene ligde ilk defa ilk golü biz yedik, geriye düştük. Çok güzel bir atmosfer var. Bursaspor da taraftarın desteğiyle dirençli oynamaya başladı ama ilk yarının son döneminde ikinci yarıda da yapılan oyuncu değişiklikleriyle mücadelemizi ortaya koyduğumuz zaman kalitemiz de kendiliğinde geldi. Taraftarımız da müthiş destek oldular. Çok mutluyuz, keyifliyiz. Çok zor bir deplasmandı. Buradan galibiyetle dönmek bizi daha da motive etti. Bugün itibariyle sakat oyuncumuz yok. Baya goller kaçırdık. Harun da çok iyi oynadı. Oyunun sonuna bakmak lazım. Galibiyetle dönmek bizi çok mutlu etti. Devre arasında takımla yaptığı konuşmada karakter ve mücadele ortaya koymalarını istemişti hoca. Değişikliklerde risk aldık. Bütün oyuncularımız güzel performans gösterdiler. Dün akşam da gördük. Lig birbirine yakın bir lig. Ben ısrarla söylüyorum. Puan farkı açılsa da fark etmez. Ayaklarımız yere basmalı. İstatistik oluşturacak kadar maç oynamadık. Mili maç arası da girecek. Taraftarın da desteği ile devam edelim istiyoruz” diye konuştu.

“Sanki bizim lehimize olması gereken pozisyonların atladığını düşünüyorum”

‘Hakemin performansını nasıl buldunuz?’ sorusuna ise Ergün, “Genel olarak performansını başarılı buluyoruz. Birkaç kritik pozisyon var. Sanki bizim lehimize olması gereken pozisyonların atladığını düşünüyorum. Fırat hoca ile bizim maçlarımızda uzun süredir galibiyetimiz yoktu. Olayın o kadar da hakeme bağlı olmadığını gösterdi. Hakem dörtlüsü iyiydi. Bu şanssızlığı da kırmış olduk burada” diye konuştu.


#Galatasaray
#Bursaspor
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Süper Lig
#Maç özetleri
6 yıl önce
default-profile-img