|

Malatya Doğanşehir’de trafik kazası: 3 yaralı haberi

Malatya Yerel Haber - Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atan bir otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Malatya'da bahçede erkek cesedi bulunduğu da yerel haberler arasında.

Yeni Şafak
12:51 - 25/09/2016 Pazar
Güncelleme: 09:53 - 25/09/2016 Pazar
Diğer

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atan bir otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Doğanşehir Polat karayolunda sabah saatlerinde yaşandı. Mustafa Akbaş yönetimindeki 44 AK 780 plakalı otomobil seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybedip yoldan çıkıp takla attı. Ters dönen araçta bulunan sürücü ve yanındaki iki kişi çevredekilerin de yardımı ile araçtan çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Malatya'da bahçede erkek cesedi bulundu


Malatya'da bahçede erkek cesedi bulundu. Melekbaba Mahallesi Hasan Bahattin Caddesi'ndeki bahçede hareketsiz yatan kişiyi gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Ömer Güleş'e (16) ait olduğu belirlenen ceset, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Gencin yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.





#Malatya
#Malatya yerel haber
8 yıl önce