|

Manchester United Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar için tıkla!

Manchester United Fenerbahçe maçı bu akşam Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak izlenecek. Bazı kanallar ise bu maçı şifresiz olarak verecek. Zaman zaman İdman TV ve AZ TV gibi kanallar Şampiyonlar Ligi maçlarını ve Avrupa Ligi maçlarını şifresiz olarak veren kanallar arasında yer alıyor. Peki bu akşam bu dev maçı yayınlayacaklar mı? İşte Manchester United Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar…

Yeni Şafak
21:49 - 20/10/2016 Perşembe
Diğer

Manchester United Fenerbahçe maçını şifreli ve şifresiz veren kanallar listesini haberimizden öğrenebilirsiniz. Bazı yabancı kanallar bu dev maçı şifresiz olarak yayınlayacaklar. Sizler de size sunacağımız yabancı kanal listesi üzerinden Avrupa Ligi maçlarını izleyebileceksiniz. İşte Manchester United Fenerbahçe maçını şifresiz vermesi beklenen kanallar listesi…



Manchester United Fenerbahçe maçını şifreli ve şifresiz veren kanallar listesi



Tivibu Spor 2 ( Şifreli) , 6?Eren (den) / HD beIN Sports France 2 / HD beIN Sports MENA 1 HD beIN Sports MENA 11 HD BHT 1 (BiH) BNT 1 (bulgaria) BT Sport 2 / HD Canal Sport HD (poland) eir Sport 2 / HD Federalna TV Fox Sports 2 HD (nederland) Futbol 1 (ukraine) / HD HRT TV2 (croatia) Irib Varzesh Kanal 9 (sweden) / HD Kanal A (slovenia) MATCH! Futbol 1 / HD MRT 1 (play.mrt.com.mk) OTE Sport 2 HD RTRS TV RTS 2 (serbia) Sport 1 Israel SD / HD Sport TV1 (portugal) / HD SuperSport 3 za / HD SuperSport MaXimo 1



Yukaridaki kanal listesinden bu maça ait detaylara maç saatinden ulaşabilirsiniz.



Not: Bazı kanallar şifreli yayın yapabilir.




Tivibu Spor 2 canlı izle! Fenerbahçe'nin maçı Tivibu'da!




Fenerbahçe 5. kez Manchester United'a karşı


UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın İngiltere temsilcisi Manchester United'la oynayacak Fenerbahçe, rakibine karşı 5. kez sahaya çıkacak.



Rakibiyle bugüne dek yaptığı 4 maçta ikişer galibiyet ve yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, 1996 yılında Manchester United'a karşı tarihi galibiyet elde etti.



Manchester United'la ilk kez 1996-1997 sezonunda UEFA Şampiyon Ligi'nde eşleşen Fenerbahçe, İstanbul'da rakibine 2-0 yenildi. Fenerbahçe için tarihi maç 30 Ekim 1996'da İngiltere'de oynandı.



Manchester United, Fenerbahçe maçına kadar, Avrupa kupalarında kendi sahası Old Trafford Stadı'nda çıktığı 56 maçta yenilmeyip 40 yıllık namağlup seri yakaladı. Bu seriyi bitiren takım ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez yer alan Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler, önemli yıldızlara sahip rakibini 78. dakikada Elvir Boliç'in tek golüyle yenerek, seriyi sonlandırdı.



Ayrıca bu mağlubiyet, Manchester United'ın efsane teknik direktörü Alex Ferguson'un Old Trafford Stadı'nda Avrupa kupalarında aldığı ilk yenilgi oldu.




- Ağır yenilgilerden biri Manchester United'a karşı



Fenerbahçe, Avrupa kupaları tarihinin en ağır yenilgilerinden birisini Manchester United karşısında yaşadı.



Rakibiyle 2004-2005 sezonunda yine UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eşleşen sarı-lacivertliler, deplasmanda 6-2 gibi farklı bir skorla kaybetti.



Sarı-lacivertliler, bu maçın rövanşında ise farklı kazanmayı bildi. Rakibini Kadıköy'de Tuncay Şanlı'nın golleriyle 3-0 yenen Fenerbahçe, Manchester United'a bir yenilgi daha yaşattı.




- İngilizlerle 18. maç



Fenerbahçe, İngiliz takımlarıyla 18. kez karşı karşıya gelecek.



Sarı-lacivertliler bugüne dek İngiltere temsilcileriyle yaptığı 17 maçı, 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 yenilgiyle tamamladı. Bu maçlarda 12 gol atan Fenerbahçe, kalesinde 31 gol gördü.



Fenerbahçe'nin İngiliz temsilcileriyle yaptığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:





Sezon Organizasyon Rakip Skor (FB-Rakip)



1968-69 Şampiyon Kulüpler Kupası Manchester City 0-0 / 2-1



1977-78 UEFA Kupası Aston Villa 0-4 / 0-2



1979-80 Kupa Galipleri Kupası Arsenal 0-2 / 0-0



1996-97 UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester United 0-2 /1-0



2004-05 UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester United 2-6 / 3-0



2006-07 UEFA Kupası Newcastle United 0-1



2007-08 UEFA Şampiyonlar Ligi Chelsea 2-1 / 0-2



2008-2009



UEFA Şampiyonlar Ligi Arsenal 2-5 / 0-0



2013-2014 UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme Arsenal 0-3 / 0-2




- Advocaat, Manchester United'a karşı Süper Kupa kazandı



Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Manchester United'a karşı kariyerinin en önemli başarılarından birini elde etti.



Advocaat, 2007-2008 sezonunda Rusya'nın Zenit takımına UEFA Kupası'nı kazandırdı. Aynı sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak tamamlayan Manchester United ile Adovaat'ın Zenit'i 2008 Avrupa Süper Kupa maçında karşılaştı.



Hollandalı teknik adam Zenit'in başında Manchester United'ı 2-1 yenerek Süper Kupa'ya uzandı.



Advocaat, Premier Lig'de çalıştığı dönemde ise sadece bir kez Manchester United'a rakip oldu. Geçen sezon başında Sunderland'ı çalıştıran Advocaat, deplasmanda Manchester United'a 3-0 kaybetti.




- Manchester United, iç sahada seri yakaladı


Manchester United, iç sahada Avrupa kupalarında oynadığı son 12 maçı da kaybetmedi.



En son 5 Mart 2013'te İspanyol ekibi Real Madrid'e 2-1 kaybeden İngiliz ekibi, daha sonra sahasında oynadığı 12 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik alarak hiç yenilgi yaşamadı.



Fenerbahçe, 1996 yılında yaptığının bir benzerini tam 20 yıl sonra tekrarlamak isteyecek. Sarı-lacivertliler, rakibine 3,5 yıl sonra sahasında Avrupa kupası yenilgisini tattırmak için mücadele edecek.




- Rooney'in gözü rekorda


Manchester United'ın tecrübeli futbolcusu Wayne Rooney, Avrupa kupalarında bir gol daha atarsa kulüp tarihine geçecek.



İngiliz takımı adına bugüne dek Avrupa kupalarında 36 gole imza atan Rooney, bir kez daha fileleri havalandırması durumunda Ruud van Nistelrooy'un (37 gol) rekoruna ortak olacak. Rooney, Fenerbahçe filelerini 2 kez havalandırırsa kulüp tarihin Avrupa kupalarındaki en golcü ismi olacak.



Rooney için Fenerbahçe'nin de bir anlamı bulunuyor. Golcü futbolcu, ilk Avrupa kupası maçına henüz 19 yaşındayken 28 Eylül 2004'te Fenerbahçekarşısında çıktı. Manchester United formasıyla Rooney, Fenerbahçe filelerine tam 3 gol göndererek unutulmaz bir ilk maç heyecanı yaşadı.




#Manchester United
#Fenerbahçe
#Şifresiz veren kanallar
7 yıl önce