|

Manchester United Galatasaray maçı hangi kanalda?

Manchester United Galatasaray maçı hangi kanalda? sorusunun yanıtını haberimizden öğrenebilirsiniz. Bu akşam hazırlık maçında Galatasaray ile Manchester United karşılaşacak. Taraftarların sabırsızlıkla beklediği bu mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
20:07 - 30/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 17:15 - 30/07/2016 Cumartesi
Diğer
Manchester United Galatasaray maçı hangi kanalda?

Yeni sezon öncesinde hazırlık karşılaşmalarında devam eden Galatasaray bu akşam İngiliz ekibi Manchester United ile karşılaşacak. Geçtiğimiz yıllarda da karşı karşıya gelen iki takım arasındaki bu mücadeleyi merak eden futbolseverler maçın hangi kanalda ve saat kaçta başlayacağını merak eder oldu. Sizler için derlediğimiz bu haberden Manchester United Galatasaray maçı hakkındaki tüm bilgileri paylaşıyoruz.



Manchester United Galatasaray maçı bu akşam saat 20.30'da başlayacak ve mücadele naklen Dsmart Smartspor 77. kanaldan yayınlanacak.


Galatasaray-Manchester United maçının ilk 11'leri


SAAT: 20.30


STAT: Ullevi Stadyumu



GALATASARAY:

Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, Dzemaili, Yasin, Sneijder, Bruma, Sinan


TEKNİK DİREKTÖR: Jan Olde Riekerink



MANCHESTER UNITED

: De Gea, Valencia, Blind, Bailly, Shaw, Schneiderlin, Herrera, Mkhitaryan, Rooney, Martial, Ibrahimoviç


TEKNİK DİREKTÖR: Jose Mourinho





Galatasaray, Manchester United maçına hazır


Galatasaray, Manchester United ile İsveç'in Göteborg kentinde yapacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı. Maçın oynanacağı Ullevi Stadı'nda, teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulurken, Sarı-kırmızılı teknik heyet ve oyuncular, Galatasaray Kulübü'nün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen'in 65. ölüm yıl dönümü nedeniyle çalışmanın başında 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Ullevi Stadı'nda yarın oynanacak Galatasaray - Manchester United karşılaşması TSİ 20.30'da başlayacak.






Eski Galatasaraylı futbolcu Elmander:


Eski Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander, sarı-kırmızılı takımın 4. yıldızı takmasının kendisine gurur ve mutluluk verdiğini söyledi.



Sarı-kırmızılı ekibin İsveç'in Göteborg şehrindeki kampını ziyaret eden Elmander, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın başarılarını görmenin kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Galatasaray'ın 4. yıldızı taktığını görmek gurur ve mutluluk verici. Takım, taraftar ve camia için de çok önemli bir başarı." ifadelerini kullandı.



Johan Elmander, 2011-2012 sezonunda elde ettikleri şampiyonluğu unutamadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:



"Fenerbahçe'nin sahasında kupa kaldırdığımız anları ve Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'ye attığım golü unutamıyorum. Florya'daki kutlamalar bir rüya gibiydi. Küçük çocuklar bile sevinçten ağlıyordu. O an başka bir dünyadaydım, gerçek değil gibiydi. O anları hiç unutmayacağım."



- "İlişkilerimizin sıcaklığı devam ediyor"



Elmander, eski takım arkadaşlarıyla iletişimini koparmadığını, araya mesafe girmemiş gibi ilişkilerinin devam ettiğini kaydetti.



Kampı ziyaret ederek, eski takım arkadaşları ile görüştüğünü için mutlu olduğunu dile getiren, İsveçli futbolcu, "Arkadaşlarımla arama mesafe girmemiş gibi ilişkilerimizin sıcaklığı devam ediyor. Muslera çok iyi bir insan, çok iyi bir arkadaş. Uzun zamandır da performans anlamında çizgisini koruyan bir kaleci. Selçuk İnan'ın ise oyun görüşü inanılmaz. Saha içinde kimsenin göremediklerini görebiliyor, topla dans ediyor. Sneijder uzun yıllardır Avrupa'nın en iyi orta sahalarından. Şut atma özelliği ise sanki bir silah gibi." değerlendirmesinde bulundu.



#Galatasaray
#Manchester United
#Hazırlık maçı
#Maç hangi kanalda
8 yıl önce