|

Manisa Haber: Manisa’da su kaynakları arttırılıyor

Manisa Haber: Manisa’da su kaynakları arttırılıyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların yaz aylarında içme suyu problemi yaşamaması için 65 adet sondajın yer teslimini gerçekleştirerek çalışmalarına başladı.

Yeni Şafak
13:34 - 28/05/2017 Pazar
Güncelleme: 13:36 - 28/05/2017 Pazar
IHA
Manisa Haber: Manisa’da su kaynakları arttırılıyor.
Manisa Haber: Manisa’da su kaynakları arttırılıyor.

Manisa Haber: Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların yaz aylarında içme suyu problemi yaşamaması için 65 adet sondajın yer teslimini gerçekleştirerek çalışmalarına başladı. MASKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu problemlerini en aza indirmek için sondaj çalışmalarını yoğunlaştırdı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından, 2017 yılında açılacak sondajlar için ilk etapta 65 mahalle için yer teslimi gerçekleştirildi. Yeraltı su kaynakları ile su ihtiyacının karşılandığı Manisa’da, yapılacak çalışmalar kapsamında öncelik sırasına göre belirlenen mahallelerde sondaj açılacak. İlerleyen tarihlerde ihtiyaç duyulan yerleşim merkezleri için sondaj çalışmaları gerçekleştirilecek.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, kesintisiz içme suyu temini için yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyleyerek, 2017 yılı programını anlattı. "Vatandaşlarımızın yaz aylarında içme suyu sıkıntısı çekmemesi için çalışıyoruz. Bu kapsamda, ilk etapta yer teslimini yaptığımız sondaj kuyularının açımını gerçekleştirmeye başladık. Öncelik sırasına göre sondajlarımızı mahallelerimize kazandıracağız. Bu sayede yaz aylarında vatandaşlarımızın içme suyu sıkıntısını en aza indireceğiz” dedi.

#MASKİ
#Manisa Haber
#Manisa
7 yıl önce
default-profile-img